צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 19:57 ,11 ינואר 2020, שבת כותרת הודעה: קמפיין קהילתי---"להציל את טוראי ריאן." 16.1.20 |
|
|
כללי----תאור הסרט:
להציל את טוראי ריאן (באנגלית: Saving Private Ryan) הוא סרט אמריקאי מסוגת המלחמה משנת 1998 בבימויו של סטיבן ספילברג.
הסרט עוקב אחר יחידה של שמונה לוחמים העוסקת בחיפוש אחר חייל מסוים מהדיוויזיה המוטסת ה-101.
המשימה שמטרתה להחזיר הביתה חייל שנשאר בן יחיד לאמו לאחר ששלושת אחיו נהרגו במלחמה. משימה זו מונהגת על ידי קפטן ג'ון מילר (טום הנקס)
האח הרביעי, טוראי ג'יימס פרנסיס ריאן (מאט דיימון) מהדיוויזיה המוטסת ה-101 עדיין לכוד במיקום לא ידוע בצרפת. מילר מקבל פקודה ממפקדיו לאסוף צוות קטן של לוחמים מפלוגתו ולצאת לחפש אותו. מילר יוצא למשימה ביחד עם 7 חיילים נוספים, ללא כל מודיעין על מיקומו של ריאן.
הצוות עובר בכמה עיירות קטנות ולבסוף פוגשים את טוראי ריאן.
הם מתכננים מבצע הגנה על הגשר מפני הכוחות הגרמניים שעתידיים לבוא. הגרמנים מגיעים לאחר זמן קצר בכוחות עדיפים בהרבה ועם מספר טנקים, ובהדרגה הם משמידים כמעט את כל הכוח האמריקאי, שנמלט עתה אל הגשר כדי לפוצץ אותו. כאשר הכוח של קפטן ג'ון מילר נסוג אל הצד השני של הגשר ויחידת הטייגר טנק כמעט וחוצה את הגשר - [מגיעה תגבורת של חיל האוויר האמריקני!!!!![
תחילת המשימה מהפלישה לנורמנדי ולנחיתת הכוחות הראשונים בחוף אומהה. הכוחות שנחתו שם נתקלים בהתנגדות קשה ביותר מבונקרים ועמדות גרמניות, סובלים מאבידות רבות ומתקשים להתקדם אל עבר היבשה.
משימה 1--הנחתת כח חיפוש ממסוק יוהי בשטח האוייב
[size=18]טבלת רישום למשימה
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N3nIepvEiPVeIFCvYYhSHlXiQ1c29Z1d57SGULCM0kw/edit#gid=1714851593
[/size]
1. להנחית בחוף מנושאת מטוסים במסוקים את קבוצת החיפוש תחת אש כבדה של האוייב בסיוע כוחותו יבשה ואויר שלנו. כשהפלישה של כוחותינו מהים ליבשה בעיצומה.
מסוקי יוהי ימריאו מנושאת מול החוף וינחיתו את כח החיפוש לפי המפה:
F18 ימריאו מנושאת וישמידו SA6 שמאיים באיזור:
מטוסי תקיפה ימריאו מסנקי אל מול חוף הפלישה וינקו את השטח לאפשר נחיתת כח החיפוש:
נערך בפעם אחרונה על-ידי yohay בתאריך 12:42 ,14 ינואר 2020, ג', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Cheetah טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 750 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
|
נשלח: 12:19 ,14 ינואר 2020, ג' כותרת הודעה: |
|
|
במפת קווקז
טוראי ראיין שלנו הוא פלישה קרובה של ארה"ב לאיראן? אולי. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 13:48 ,14 ינואר 2020, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כחלק מהרצון שלי לפתח תו"ל שת"פ חיפוי "רזה" של A-10C עם מסוקי סער, אני מעוניין להשתתף במשימה הזאת במטוס A-10C ולעבוד צמוד ככל האפשר למסוקים.
במינוח "תו"ל רזה" אני מתכוון עם מסוקים שאין להם יכולת שיתוף data link עם ה A-10C וצריך להסתמך על תרגולות וטקטיקות שתורמים להגברת מודעות מצבית ושת"פ בזמן טיסה אל היעד ובזמן היתקלות עם אויב.
תודה מראש! |
|
חזור למעלה |
|
|
Cheetah טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 750 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Alon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 20, 2012 הודעות: 298 מיקום: תל אביב
|
נשלח: 17:58 ,14 ינואר 2020, ג' כותרת הודעה: |
|
|
VIFF
אנא ממך לפרש ראשי תיבות גם להדיותות כמוני "תו"ל רזה" ????
בס"כ שיתוף פעולה בין מסוקים ו- A-10 הוא מאוד בעיתי גם בגלל מהירות |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Amir טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 14, 2008 הודעות: 692 מיקום: רעננה
|
נשלח: 22:06 ,14 ינואר 2020, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ViFF כתב: | כחלק מהרצון שלי לפתח תו"ל שת"פ חיפוי "רזה" של A-10C עם מסוקי סער, אני מעוניין להשתתף במשימה הזאת במטוס A-10C ולעבוד צמוד ככל האפשר למסוקים.
במינוח "תו"ל רזה" אני מתכוון עם מסוקים שאין להם יכולת שיתוף data link עם ה A-10C וצריך להסתמך על תרגולות וטקטיקות שתורמים להגברת מודעות מצבית ושת"פ בזמן טיסה אל היעד ובזמן היתקלות עם אויב.
תודה מראש! |
אני יכול לקחת יואהי UH-1 עם ה GPS, יכול להיות מעניין.
או שאפשר קאמוב.
או יוהאי בלי GPS, הכי הרדקור !
|
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
|
נשלח: 10:01 ,15 ינואר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ברור שעם GPS . ההתעסקות איתו תוך כדי טיסה לא פשוטה, ולהכניס נצ חדשה גם קצת מסובך. מייעץ לשים בטייס אוטמטי ולהתעסק בו. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 0:00 ,17 ינואר 2020, ו' כותרת הודעה: |
|
|
סיכום המשימה
תודה רבה ליוחאי! |