צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
1אוראל1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
|
נשלח: 19:19 ,8 דצמבר 2019, א' כותרת הודעה: לכל זקני עירנו |
|
|
שלום לכולם למי שזוכר אותי ולמי שלא
אז אחרי כמעט 5-6 שנים שלא פתחתי סימולטור בבית שלי (בסיבות די עצובות הייתי אומר) הבלאק פריידי האחרון הצית לי משהו בראש (אולי שיגעון הקניות? בתכלס, למי אכפת) והחלטתי לקנות מחשב חדש שצריך להגיע בימים הקרובים (אם לא יהיה עיכובים לא רצויים חס ושלום) שיהיה מסוגל לתת לי להנות ברמה סבירה ממה שמיקרוסופט הולכים להפיל עלינו ב2020.
כן כן אני מדבר על Flight Simulator 2020, היו לי המון ספקות לגבי הכותר הזה חלק מהחששות היו שזהו הולך להיות סימולטור פלסטיק בלי יותר מידי אפשרויות שליטה על המטוס מבחינת מכשירי הטסה, רדיו, ותפעול מכני של המטוס.
חלק מהדברים שחיזקו את המחשבה שלי זה שמיקרוסופט הכריזו שלסימולטור החדש תצא גרסא גם לXbox One משהו שנשמע די תמוהה הרי קונסולה לא אמורה להריץ סימולטור בגודל של X Plan 11 / P3D. לא מבחינת חומרה ולא מבחינת אמצעי הטסה.
המשכתי לחפש באינטרנט מידע שאולי יכחיש את הדעה שלי שמדובר בסימולטור צעצוע עברתי על כל הReport של הDevelopment Update באתר הרשמי של הסימולטור, עברתי על גוגל, אולי סרטונים ביוטיוב, אך בשום מקום לא ראיתי התייחסות לעניין.
לשמחתי, הערוץ הרשמי של Microsoft Flight Simulator העלאה סרטון לפני 4 ימים שבו אחד המפתחים מסביר ומציג לנו איך הקוקפיט החדש הולך להראות ומה יהיו הפונקציות האפשריות וסוף סוף אני יכול להגיד שאני די בטוח שזה מה שחיכיתי לו:
https://www.youtube.com/watch?v=gujOkeZX_qA
סוף סוף מיקרוסופט הרשמית מוציאה לנו משהו שחיכינו המון זמן ולפי איך שזה נראה כרגע זה הולך להחזיר המון אנשים לאהבה שלהם שזה סדרת Flight Simulator.
אני כן מצפה לעוד קצת מידע על כרזות רשמיות כדי להיות בטוח סופית אבל 80% אני כן יכול להגיד שנראה שווה המתנה של 14 שנה (מאז FSX כן?)
אז מה אתם אומרים? שכנע אתכם לחזור או מפחדים שזהו Hype שהולך לתת לנו סטירה לפרצוף? אישית מקווה לראות את הקהילה הגדולה שהיית כאן חוזרת לחיים ומי יודע אולי נחזור להיות הפורום הכי פעיל שהיה כאן באתר כמו בימים עברו אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
monipal2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 04, 2008 הודעות: 529 מיקום: חדרה
|
|
חזור למעלה |
|
|
1אוראל1 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
monipal2 טיסות סדירות
|
נשלח: 0:45 ,25 אוגוסט 2020, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מגניב, לא ראיתי את מה ש VATSIM עשו, היכן ניתן לראות?
אגב אפשר עדיין לנווט ראיה גם בלי תוספות, רק שצורת האלמנטים הם לא בדיוק כמו במציאות.
כמו למשל הארובות של חדרה הם למעשה בניינים צרים וגבוהים.
http://www.up2me.co.il/v.php?file=90757335.jpg
האיכות התמונה היא לא בדיוק כמו במשחק, לא יודע למה.
סימנתי על הדרך נקודת ציון בCVFR של צומת נחל חדרה. מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41 |
|
חזור למעלה |
|
|
69Maj_Alex טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 05/05/2005 הודעות: 29
|
נשלח: 11:14 ,28 אוקטובר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מלא באגים, מלא. |
|
חזור למעלה |
|
|
monipal2 טיסות סדירות
|
נשלח: 11:55 ,31 אוקטובר 2020, שבת כותרת הודעה: |
|
|
כמובן, סימולטור בגודל כזה מצריך עדכונים כבדים ופידבקים של דברים שצריך לתקן.
יצא היום (31.10.2020) עדכון גרסה 1.10.7.0 מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41 |
|
חזור למעלה |
|
|
1אוראל1 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|