צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
kobikely1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 10, 2019 הודעות: 4
|
נשלח: 11:58 ,10 05 2019, ו' כותרת הודעה: תקלה ב trustmaster warthong |
|
|
יש לי את הגוייסטיק עם המצערת trustmaster hotas warthang. קניתי את זה לפני 7 שנים ב ksp קח שכבר אין אחריות על המצערת והיא הפסיקה להתחבר . אין משהו בארץ כולל היבואן הרישמי שמוכן לעזור לי . הבעיה ככל הנראה זה מגע בסך הכל. מישהו יודע איך או איפה ניתן לתקן את זה ? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 13:42 ,11 05 2019, שבת כותרת הודעה: |
|
|
האם המחשב מזהה שהיא מתחברת? אתה רואה אותה ב device manager לפחות בשם כלשהו או כמכשיר לא מזוהה?
נסה את התהליך הזה קודם כל:
ts.thrustmaster.com/download/accessories/pc/hotas/manual/HOTAS_Warthog/HWarthog_Bootloader_Method.pdf
תצטרך עוד הורדות והוראות, הכל כאן:
https://support.thrustmaster.com/en/product/hotaswarthog-en/
לא הולך? אין חיבור כלל? הלדים כבויים תמיד והיא "מתה" מבחינת המחשב? וודא שכבל USB תקין לכל האורך, ובמיוחד בנקודות החיבור למחבר USB ולבסיס המצערת. אפילו פתח את המצערת, מהתחתית, ותראה אם הוא לא נתלש מהמקום או משהו.
נראה תקין אבל עדיין מת?
פנה לתמיכה של TM והם יעזרו לך.
https://support.thrustmaster.com/en/contact-en/?p=HOTAS%20Warthog
היתה היסטוריה של בקרים מתפגרים במצערות מהסדרות המוקדמות יותר. יש סיכוי שזה המקרה פה. מה המספר הסידורי של המצערת?
הם יתנו לך מספר צעדים לנסות לפתור את הענין אבל אם היא באמת מתה הם ישלחו לך, בתשלום כמובן, PCB חדש, שלא אמור למות ככה יותר. ב2017 נתקלתי בשיט הזה עם המצערת שלי, PCB חדש עלה 56 אירו.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 22:43 ,11 05 2019, שבת, נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
kobikely1 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:49 ,11 05 2019, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ראשית תודה
יחידה מספר 13574
כבר ניסיתי מול התמיכה שלהם. כלום ממה שכתבת לא עזר וזה היה לפני שנתיים. אני אנסה שוב ונקווה להצליח תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
kobikely1 טיסות סדירות
|
נשלח: 7:28 ,23 05 2019, ה' כותרת הודעה: |
|
|
סיימתי את כל הנסיונות עם התמיכה שלהם. הודיעו שיש לתקן את המצערת במעבדה. הצעתי שישלחו לי pcb. הם כותבים שיש 3 pcb שונים ושאני אשלח להם תמונה של מה שצריך . ראשית שאלת תם , מה זה pcb ומה מבין השלושה החלפת בתקופתך ?שאדע מה לשלוח להם |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|