צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
giladsapir טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 08, 2018 הודעות: 4
|
נשלח: 18:53 ,12 דצמבר 2018, ד' כותרת הודעה: שאלות כלליות על dcs |
|
|
שלום רב,
אני מאוד רוצה סימולטור קרב ורואה שאתם פורום מאוד פעיל ומבין ולכן אשמח לעזרתם וענייה על מס' שאלות:
1. מה האיכות של הסימולטור בדימוי טיסת קרב אמיתית? האם הוא באמת מדמה תפעול אמיתי של מטוס?
2. הסימולטור מתייחס בהטסה שלו לאקלים, קשיים ומגבלות פיזיקלים (כדוגמת עוצמת רוח וכיוון רוח)?
3. מאיפה כדאי להוריד את הסימולטור - מהאתר של dcs או steam?
4. מה ההבדל בין DCS World 2.5 Open Beta לDCS World 2.5? מה להוריד מבין שניהם?
5. החבילה של הf18 כוללת משימות? מה היא כוללת באופן כללי? איזו חבילה, f18 או f15, עדיפה?
6. האם התקנת הסימולטור ותוספות וקמפיינים מסובכות?
7. ערכת סטיק ומצערת מומלצים (לא פשוטים מאוד אבל גם לא יקרים מאוד)?
אשמח מאוד שתענו לי ותודה מראש לכל העונים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
BarTzi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 22, 2016 הודעות: 173
|
נשלח: 19:16 ,12 דצמבר 2018, ד' כותרת הודעה: Re: שאלות כלליות על dcs |
|
|
1. אף סימולטור ביתי לא ידמה טיסת קרב ב 100% (מהסיבה הפשוטה שעל הטייס והמטוס פועלים כוחות שאי אפשר ל"שחזר" בישיבה מול מסך המחשב). אם מדברים על תפעול מערכות המטוס, כל המטוסים בדיסיאס אמורים להגיע מאוד קרוב למקור. הכנסתי את המילה 'אמורים', כיוון שישנם מטוסים פחות טובים (HAWK), מטוסים שנמצאים עוד בשלבי פיתוח וגם חלקים במטוסים שאי אפשר לדמות בגלל שהם סודיים או שחסר עליהם מידע.
2. כן. רוח, ערפל, גשם וכו' קיימים בסימולטור. זאת לא מערכת דימוי מזג האוויר הכי מתקדמת בעולם, אבל זה מספיק בשביל לדמות טיסות ברוח או בראות נמוכה.
3. אני חושב שמהאתר של ED.
4. עדכונים ל DCS מגיעים ל Open Beta קודם, ורק אם הם יציבים מספיק הם יגיעו לגרסאת ה Stable (העדכונים הם בד"כ בימי רביעי לסרוגין. שבוע אחד מתעדכנת הבטא, ובשבוע שלאחר מכן הסטייבל. אם הבטא לא יציבה - לא יהיה עדכון לסטייבל עד שהגרסא תהיה יציבה מספיק). זה ההבדל. יש דרכים לעבור בין גרסאות, אבל אני לא ממליץ.
הקהילה משחקת בגרסאת הסטייבל. רוב שרתי המולטיפלייר הפופולאריים מריצים את הבטא.
5. להורנט יש משימות אימון שונות שיעזרו לך להכיר את מערכות המטוס, ובנוסף מיני קמפיין. לא מדובר על חבילה. אם אתה קונה את ההורנט את מקבל *רק* את המטוס ואת המשימות שהזכרתי למעלה. זה המקום לציין שהוא ב Early access, והפיתוח שלו עוד לא הושלם.
6. לא. התקנת הסימולטור לא מסובכת. התקנת קמפיין זהה להתקנת מטוס. אחרי הרכישה הסימולטור מזהה ומתקין בעצמו.
7. שאלת השאלות - אני חושב שזה טוב עבור מתחילים: http://www.thrustmaster.com/en_US/products/t16000m-fcs-hotas
חכה לתשובות מאנשים אחרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
giladsapir טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 08, 2018 הודעות: 4
|
נשלח: 0:13 ,14 דצמבר 2018, ו' כותרת הודעה: |
|
|
שלום,
שלחתי לך מספר שאלות פה בפרטי. מסיבה לא מוסברת, לא מופיעה לי השיחה בתיבת הדואר. לכ, אשמח אם תאשר שההודעה נשלחה אליך. בכל מקרה, ED זה למעשה האתר של DCS?
תודה מראש,
גלעד |
|
חזור למעלה |
|
|
BarTzi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 22, 2016 הודעות: 173
|
נשלח: 3:31 ,14 דצמבר 2018, ו' כותרת הודעה: |
|
|
giladsapir כתב: | שלום,
שלחתי לך מספר שאלות פה בפרטי. מסיבה לא מוסברת, לא מופיעה לי השיחה בתיבת הדואר. לכ, אשמח אם תאשר שההודעה נשלחה אליך. בכל מקרה, ED זה למעשה האתר של DCS?
תודה מראש,
גלעד |
לצערי לא קיבלתי.
לשאלתך, התכוונתי לאתר הזה: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/ |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|