צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ouri19 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 10, 2006 הודעות: 149
|
נשלח: 14:11 ,28 אוגוסט 2018, ג' כותרת הודעה: שלום חברים שאלה בנוגע להתחמקות מטילי AA |
|
|
שוב שלום לכולם השאלה היא כזאת אני מזהה כמה קלומטרים ממני מטוסי אוייב
הם משגרים לכיווני טילים אני מבצע פניות התחמקות תוך כדי שיחרור נורים אבל
מה שאני לא יעשה הטיל פוגע ופה ה נגמר לצערי חח
אני ישמח לטיפים ועזרה מנושא הזה תודה רבה לכולם!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
vAiCon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 04, 2011 הודעות: 486
|
|
חזור למעלה |
|
|
ouri19 טיסות סדירות
|
נשלח: 15:06 ,28 אוגוסט 2018, ג' כותרת הודעה: |
|
|
vAiCon כתב: | https://www.youtube.com/watch?v=AyCeAVsaDWs
(זה מהגרסה של 4.32 אבל אני חושב שהרעיונות שהוא מעביר רלוונטים)
בהצלחה! |
וואו אחי סרטון גדול אני יראה וילמד הרבה תודה!! |
|
חזור למעלה |
|
|
Aviv13467 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 21, 2018 הודעות: 9
|
נשלח: 16:31 ,28 אוגוסט 2018, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תלוי בטיל או סוג מערכת (א"ק), בעקרון אתה רוצה להביס את הטיל קינטית שלא יהיה לו מספיק אנרגיה להגיע עד אליך וכמובן לפגוע בך, זה מאוד משתנה בין מערכת למערכת, יש טילים שממש קל להתחמק מהם ויש שלא. (תלוי במרחק+מהירות). הסרטון של krause שvAiCon שלח לך אחלה. |
|
חזור למעלה |
|
|
ouri19 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:13 ,28 אוגוסט 2018, ג' כותרת הודעה: |
|
|
Aviv13467 כתב: | תלוי בטיל או סוג מערכת (א"ק), בעקרון אתה רוצה להביס את הטיל קינטית שלא יהיה לו מספיק אנרגיה להגיע עד אליך וכמובן לפגוע בך, זה מאוד משתנה בין מערכת למערכת, יש טילים שממש קל להתחמק מהם ויש שלא. (תלוי במרחק+מהירות). הסרטון של krause שvAiCon שלח לך אחלה. |
האמת הסרטון טוב עדיין אני מתפוצץ ב 99 אחוז מהמקרים חח |
|
חזור למעלה |
|
|
nitzane טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 07, 2007 הודעות: 56
|
נשלח: 22:04 ,28 אוגוסט 2018, ג' כותרת הודעה: |
|
|
זה מאד תלוי ב-מתי מתחילים לסכל את הטיל. בדרך כלל בטילים מכ"מיים - אם אתה מחכה להתרעה של המטוס על שיגור זה כנראה מאוחר מדי. עשה לעצמך הרגל - לא להיות קרוב יותר מחמישה עשר עד שנים עשר מייל ממטוסים נושאי טילי מכ"ם. טיפ נוסף - תשתדל להיות גבוה יותר מהם, סביבות ה 3000 רגל - זה מגדיל משמעותית את המרחק הבטוח מהם.
ניצן |
|
חזור למעלה |
|
|
Aviv13467 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 21, 2018 הודעות: 9
|
נשלח: 15:15 ,29 אוגוסט 2018, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ouri19 כתב: | Aviv13467 כתב: | תלוי בטיל או סוג מערכת (א"ק), בעקרון אתה רוצה להביס את הטיל קינטית שלא יהיה לו מספיק אנרגיה להגיע עד אליך וכמובן לפגוע בך, זה מאוד משתנה בין מערכת למערכת, יש טילים שממש קל להתחמק מהם ויש שלא. (תלוי במרחק+מהירות). הסרטון של krause שvAiCon שלח לך אחלה. |
האמת הסרטון טוב עדיין אני מתפוצץ ב 99 אחוז מהמקרים חח |
אם מדובר על טיל אוויר העצה הכי טובה שאני יכול להביא לך זה תלמד את המטוסים שאתה מתמודד נגדיהם
אם תראה 21 על הכומר אין ממש סיבה לדאגה ואתה יכול לשחרר אשוח הרבה לפניו ולשבור ימינה/שמאלה תוך כדי שמירה על נעילה בgimbal של המכ"ם עד שהטיל הופך MPRF Active המלווה בקריאה pitbull. מטוסים כמו 29 הם יותר בעיתיים כי שתיכם יכולים לשגר בערך באותו הזמן ולכן יש להיות יותר זהיר, שאתה שומע את הצפצוף שיש טיל עליך זה כבר שלב דיי מאוחר בטיסה של הטיל וממומלץ כבר לעשות jettison, איזשהו split s ולקראת הסוף למשוך ולקוות שאתה יותר מהיר מהטיל והוא יאבד נעילה ויפגע בקרקע. טילי חום לא נותנים אזהרה כי הם לא מזוהים ע"י המכם, באמיתי יש ל"א אבל זה משהו אחר
כנ"ל לגבי סוללות קרקע אוויר, אפשר להביס את רובם שאתה פונה לתוכם ומביס אותם קינטית (בעצם אין להם מספיק אנרגיה להסתובב בחזרה אליך ולהיות במהירות גדולה ממך) ויש סוללות שאתה לא מקבל אזהרת שיגור כמו סוללות ניידות (טילי כתף[חום]), במיוחד סוללות כמו SA-10 שרק עצם המצאותם על הכומר שלך אומרות לך שאתה צריך להתייחס לזה כאילו כבר שיגרו עליך טיל, לעשות הרבה terrain masking ולקוות שהטיל יאבד נעילה |
|
חזור למעלה |
|
|
ouri19 טיסות סדירות
|
נשלח: 14:48 ,1 ספטמבר 2018, שבת כותרת הודעה: |
|
|
גדול חברים הרבה מידע שלדעתי בהחלט יעזור עכשיו נשאר לתרגל את זה תודה רבה רבה לכם |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|