צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
נשלח: 15:51 ,20 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: עזרה בפצצות מונחות לייזר ופצצות CCRP |
|
|
שלום לכולם.
בסימולטור כשאני מפעיל את התמונה של הפצצות מונחות הלייזר אני שם לב אחרי שאני עוקף את המטרה מלמעלה אני רואה את הנשקים של המטוס שלי כאילו המטוס "מסתיר" לי את התמונה ואחרי כמה הפצצות גם כשאני לא עוקף את המטרה המטוס מסתיר לי ואני צריך לתת פניות כדי לראות אם פגעתי ולפעמים גם גלגול שלם ! איך אני פותר את זה אם אפשר והאם זה ככה אצלכם ?
עוד שאלה קטנה בקשר ל CCRP - RELEASE POINT ... אני טס עם פצצות מצרר ו MK84 ואני מוריד את הפצצה כמו שכתוב במדריך שאמורים ללחות לחיצה ממושכת של כפתור הירי ואז כשהסימן ירי מגיע ל FLIGHT PATH זה משתחרר לי ... עכשיו קורה לי שהפצצות פוגעות לפני המטרה או בכלל פוגעות לי לצד והקו של ה CCRP בידיוק במרכז .. איך זה יכול ליהיות ?? ...
נ.ב קטן ...
אני ראיתי שצה"ל משתמשים בחיל האוויר בפצצות MK84 MK82 ... אז איך יכול ליהיות שיש להם סירטונים שמראים שיש להם פצצה מונחת לייזר ? כי ל MK84 ול82 אין מין טלוויזיה כזאתי ...
תודה רבה לכל מי שיעזור ! ! ! ! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Nimrod טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 28, 2006 הודעות: 11
|
נשלח: 17:15 ,20 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
כי המטוס עצמו לא מצלם את הפגיעה. זה מזל"ט שבאותו מקום מצלם את המטרה, תשים לב שאתה רואה לפעמים את הפצצה מגיעה מהצד. אז לא יכול להיות שזה המטוס מצלם את זה.
זה מזלט"ים. |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF001 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:38 ,20 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
[quote="falcon-f-16c"]ותסביר לי למה אתה חושב שלצה"ל אין מונחות לייזר?! [/quote
אני יודע שיש אבל אני רואה אותם ממריאים עם MK 84 בגלל זה זה מוזר לי ...
תודה נימרוד ! כל הזמן שאלתי איך זה יכול ליהיות |
|
חזור למעלה |
|
|
klingo18 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 27, 2006 הודעות: 114
|
נשלח: 22:04 ,20 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
מה שאתה רואה בערוץ 2 ו10 זה מצלמה שמצלמת את פוד הtgm אני בעצמי עשיתי משהו כזה בפאלקון:
ttp://www.youtube.com/watch?v=DjN081weUuQ
לפי איחך שזה נשמע אתה מטיל את הפצצה(לייזר) וממשיך ישר. זה לא טוב. אתה צריך לתת הטייה קטנה(ימן/שמאל) ולהישאר פחות או יותר בטווח המטרה.
בלבנון הפציצו עם לייזר, מכיוון שבשטיות אחרות אין לך אפשרות לראות המטרה(או לי בagm) ולא תמיד היה להם נ"צ, לפעמים הם שהו באוויר. ולכן היה צריך פוד tgm כדאי לאתר מטרות |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF001 טיסות סדירות
|
נשלח: 12:17 ,21 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
klingo18 כתב: | מה שאתה רואה בערוץ 2 ו10 זה מצלמה שמצלמת את פוד הtgm אני בעצמי עשיתי משהו כזה בפאלקון:
ttp://www.youtube.com/watch?v=DjN081weUuQ
לפי איחך שזה נשמע אתה מטיל את הפצצה(לייזר) וממשיך ישר. זה לא טוב. אתה צריך לתת הטייה קטנה(ימן/שמאל) ולהישאר פחות או יותר בטווח המטרה.
בלבנון הפציצו עם לייזר, מכיוון שבשטיות אחרות אין לך אפשרות לראות המטרה(או לי בagm) ולא תמיד היה להם נ"צ, לפעמים הם שהו באוויר. ולכן היה צריך פוד tgm כדאי לאתר מטרות |
מזתומרת הטייה? לפנות זווית 90 לימין או לשמאל לפני שאני מפיל את הפצצה ? |
|
חזור למעלה |
|
|
klingo18 טיסות סדירות
|
נשלח: 12:28 ,21 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אחרי שאתה מטיל, כך קצת זווית נניח 30 מעלות לאיזה כיוון שאתה רוצה,אני מדגיש-אחרי.
זה בעצם עוז להנחות את הלייזר. חשוב שלפני שאתה מטיל תוודא שאתה מכוון בדיוק על המטרה, ותשתדל לכוון בarea כי בpoint זה לא תמיד על הנקודה הנכונה. בחיל האוויר הם משתמשים רק ב area |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 22:47 ,21 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
שלום לכולם
הסרטונים שמצולמים היינם מתוך הפודים של ח"א ,לח"א יש מכל טוב מהחימוש הכי חדיש שיש בעולם,
לא יעיל לצלם יעפי ccip כי אותו מטוס לא יכול לצלם את הפגיעה אלא רק חבר שלו במבנה אולם גם החבר במבנה נכנס ליעף ולכן לא ראיתם צילומים של יעפי ccip
לגבי חימוש מדוייק ופצצות לייזר
אני משתמש בנעילה ידנית של הפוד כלומר אני מפעיל באופן ידני את הפוד הוא מסמן לי את המטרה בזמן שאני רוצה ולא ע"י מחשב בקרת חימוש ,כלומר ניתן לכוון את הזמן לאחר הטלת הפצצות שבו הפוד יתחיל לסמן את איזור המטרה..אני לא משתמש בזה אני יותר עובד בשיטה ידנית 100 אחוז פגיעה תמיד
חשוב כמובן לא לשכוח להטות את הטוס ע"מ שלא נגיע עם הפוד לשטח מת והנעילה תאבד
וכך הפצצות הופכות להיות ש"כ |
|
חזור למעלה |
|
|
klingo18 טיסות סדירות
|
נשלח: 22:57 ,21 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|