צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SimManiac טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 27, 2007 הודעות: 48
|
נשלח: 17:35 ,4 דצמבר 2017, ב' כותרת הודעה: אמינות של HOTAS WARTHOG |
|
|
יש לי סט של CH אולם לצערי התוכנה שלהם ו-WIN 10 אינם מסתדרים.
שוקל לקנות את ה-WARTHOG HOTAS אולם השאלה היא עמידות ואמינות לאורך זמן.
אשמח לדעתכם. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 13:28 ,5 דצמבר 2017, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אמין אמין אמין. חיישנים כבר לא בעיה, מבוססי hall effect ככה שלא נשחקים.
וגם כשהוא נכשל (היתה תקלה סדרתית ביחידות המוקדמות יותר שגרמה למוות של המצערת אחרי קפיצת מתח מסכנה ב USB כמו אחרי אתחול של מחשב, לא חוזרת יותר בחדשים כבר שנים) TM בינתיים מספקים חלקי חילוף. לא יצא לי להתעסק עם האחריות שלהם כי שלי נכשלה אחרי תום התקופה אבל הם שלחו בזריזות, ובתשלום, מעגלים חדשים.
מכאנית הדבר הכי מוקדם שיכול לקרות, רק בטווח הזמן הארוך מאוד, הוא שחיקה של רפידות חיכוך במצערת (אפשר לכוונן את ההתנגדות אבל מתישהו הן ייגמרו או סתם יתייבשו, זה גומי אחרי הכל)- שגם אותן אפשר להחליף אם רוצים, ושחיקה של המפרק הכדורי שהסטיק יושב עליו. זה פלסטיק על פלסטיק עם קצת גריז לא ברור מהיצרן, אז משהו מתישהו יישחק- אבל גריז טוב (ליתיום עובד טוב) מעכב מאוד את התהליך (ומוודא שלא "יידבקו" שני החלקים בעצירה).
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 0:04 ,6 דצמבר 2017, ד', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
SimManiac טיסות סדירות
|
נשלח: 17:51 ,7 דצמבר 2017, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Cheetah טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 750 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
SimManiac טיסות סדירות
|
נשלח: 8:15 ,16 דצמבר 2017, שבת כותרת הודעה: |
|
|
באופן כללי-איבוד של ה-control manager go v עם הבקרים וכפתורי ההורדה של הפרופיל מופיעים באפור כלומר לא פעילים. כאשר המחשב עולה זה עובד ב mapped mode אולם אחר כך אם אני רוצה להוריד פרופיל אחר ה-CM מאבד את הקשר עם הבקרים. אני מנסה כעת פיתרון שהופיע ב-ch hangar אשר קשור להגדרות החשמל של המערכת ועוקב אחרי המצב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|