נשלח: 14:59 ,10 יולי 2016, א' כותרת הודעה: בעיה בסינרי של אילת ISP
שבוע טוב... יש לי בעיה בסינרי של אילת שהמטוס בתןך האדמה והטרמינל כחול... אמרו לי לסדר את זה באמצעות הקובץ LMP שזה אמור לתקן את הבעיה אבל לא עזר...
אשמח לעזרה (:
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 0:57 ,13 יולי 2016, ד' כותרת הודעה:
אותו קובץ LMP שאתה מדבר עליו, אמור לתקן בעיית גובה קלה בטרמינל שחושפת בסה"כ את אבני השפה של המדרגות והמדרכה סביב הטרמינל ולא נוגעת בכלל למסלולים, זה לא קשור בכלל, נראה שיש לך בעיה חמורה של אי התאמת גובה המסלול לגובה הטופוגרפיה של השדה(קובץ ה-mesh).
תוודא שאתה עובד עם ה-SRTM הישראלי(אם לא התקנת), קובץ israel_srtm_v10 (מחייב הרשמה ל-AVSIM) ושלא מותקן לך איזשהו mesh ברזולוציה גבוהה בסגנון FSGlobal או FSGenesis. בהרבה מאד מקרים יש אי התאמה של גבהי המסלולים מול mesh ברזולוציה גבוהה. ושדה אילת רגיש במיוחד להבדלים גם הקטנים ביותר בגבהים ביחס לגובה המסלול.
באופן כללי אולי ב-VATIL ידעו יותר. כי אני כבר לגמרי לא בעניינים.
מולי
נערך בפעם אחרונה על-ידי Muli בתאריך 20:37 ,13 יולי 2016, ד', נערך סך הכל פעם אחת
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
נשלח: 17:17 ,13 יולי 2016, ד' כותרת הודעה:
Muli כתב:
אותו קובץ LMP שאתה מדבר עליו, אמור לתקן בעיית גובה קלה בטרמינל שחושפת בסה"כ את אבני השפה של המדרגות והמדרכה סביב הטרמינל ולא נוגעת בכלל למסלולים, זה לא קשור בכלל, נראה שיש לך בעיה חמורה של אי התאמת גובה המסלול לגובה הטופוגרפיה של השדה(קובץ ה-mesh).
תוודא שאתה עובד עם ה-SRTM הישראלי(אם לא התקנת), קובץ israel_srtm_v10 (מחייב הרשמה לואטסים) ושלא מותקן לך איזשהו mesh ברזולוציה גבוהה בסגנון FSGlobal או FSGenesis. בהרבה מאד מקרים יש אי התאמה של גבהי המסלולים מול mesh ברזולוציה גבוהה. ושדה אילת רגיש במיוחד להבדלים גם הקטנים ביותר בגבהים ביחס לגובה המסלול.
באופן כללי אולי ב-VATIL ידעו יותר. כי אני כבר לגמרי לא בעניינים.
התכונת AVSIM לא VATSIM.(אין קשר בינהם למרות השם הדומה).
בנושא הבעיה של הגובה, איזה סינרים נוספים מותקנים אצלך?
באותו הקשר, פשוט תוודא שאתה מתקין את השדה מתוך קובץ ההתקנה ולא סתם מעתיק את תקיית הסינרי לתקיית Addon Scenery, כי מותקנים כמה וכמה קבצים נוספים לכל מיני תקיות בעץ התיקיות של הסימולטור, בין השאר קובץ AFX_LLET_ALT.bgl . כמו כן מותקנים אפקטים של תאורה ועוד. לכן יש חשיבות להתקין מקובץ ההתקנה.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה