צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
monipal2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 04, 2008 הודעות: 529 מיקום: חדרה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
monipal2 טיסות סדירות
|
נשלח: 14:54 ,3 יולי 2016, א' כותרת הודעה: |
|
|
Muli, כפי שאמרת הסכימה מהתערוכה, היא רק לשם תצוגה (כמו כן גם בנסוים הראשונים שלהם).
לכן כדאי לעשות משהו זמני לבנתיים עד שהוא יגיע רשמית לארץ בהתבסס על התמונה הראשונה.
ואני גם מעדיף גם לטוס לפחות גם עם סמל "טייסת נשר הזהב" ,כי הם הראשונים שהולכים לקבל אותו.
Mike_69th, איך אני נעזר בפלוגין הזה ? כלומר יש פורמט שנוסף דומה ל DXT ב"שמירה בשם" לאחר התקנה?
ואולי יש מדריך כלשהו שיכול לעזור לי? מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41 |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 15:11 ,3 יולי 2016, א' כותרת הודעה: |
|
|
הפלאגין של nvidia מאפשר שמירה במגוון סוגי דחיסה. אבל מבחינתנו מה שמעניין זה שהוא מאפשר שליטה מלאה על דחיסת DXT בקבצי DDS, ואפילו מסוגל למנוע מעט את הפגיעה באיכות (אתה בטח נתקלת ב"ריבועים" באזורים של מעברי צבע חדים מדי, הפלאגין מסוגל לטשטש אותם , אבל זה לא תמיד נראה מוצלח גם כן).
תהליך העבודה שלנו משתנה קצת יחסית לDXTBMP. פשוט משתמשים בPSD שלנו לכל שינוי, וכדי לשמור עבור הסימולטור בוחרים סוג קובץ DDS בחלון של save as. ייפתח החלון של הפלאגין ובו נוכל לבחור את שיטת הדחיסה ושאר הגדרות ליצירת קובץ DDS סופי. אפשר אפילו לקבל תצוגה מקדימה במרנדר 3D בסיסי כדי לראות איך שיטות הדחיסה השונות נראות במרחב תלת מימדי, אם האלפא בסדר ושאר ענייני איכות, מנסיון זה יחסוך לך המון העברות לסימולטור רק כדי לראות דברים קטנים ולהווכח שהם לא עובדים כמו שציפית.
לא התעמקתי בו, אבל הנה תיעוד נחמד של P3D, כדאי לעבור עליו ולראות אם יש להם דרישות מיוחדות (בעיקר יצירת MIP, אולי הם לא דורשים את זה):
http://www.prepar3d.com/SDKv2/LearningCenter/modeling/texturing_aircraft_%20models.html
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
monipal2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|