צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
liord טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2014 הודעות: 60
|
נשלח: 20:33 ,2 יולי 2016, שבת כותרת הודעה: עזרה - היפגעות מנ"מ בקמפיין |
|
|
שלום,
מדי פעם אני מבצע משימות בקמפיין שמגיע עם שטח ישראל (U1) ותמיד אני נפגע מטלי נ"מ (אם זה פטריוט,SA17,SA6...) אפילו כשאני במבנה צמוד למוביל, מקשיב awacs לגבי משגרים וטס לפי הנתיב בפרמטרים המוגדרים, אורות כבויים ו-jammer פועל.
אני בודק ב-briefing איפה האיומים ומשתדל לא להתקרב (למרות שלרוב אני צמוד צמוד למוביל)
בהגדרות של הקמפיין הכל על cadet
אשמח לעזרה
שבוע טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 21:42 ,2 יולי 2016, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תעקוב אחרי ההתראות בRWR, המערכת תיתן לך התראות שיגור ברוב המקרים.
בכל מקרה, sa-11/17 הן סוללות ניידות, הן זזות כל הזמן, אז אתה צריך להיות ערניים. הכי בטוח, במידה והמטרה מאפשרת, לבוא מעל הים. ולמזער את הזמן מעל היבשה.
בכל מקרה, הAI אוהבים לטוס ראש בקיר, אז להצמד למוביל AI זה מתכון לצרות. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
vAiCon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 04, 2011 הודעות: 486
|
נשלח: 22:16 ,2 יולי 2016, שבת כותרת הודעה: |
|
|
התרעת שיגור בRWR רלוונטית לרוב הטילים. פטריוט וSA-10 לא ייתנו חיווי בעת שיגור, כמו כן, הכומר לא תמיד נותן אינדיקציה טובה של הHAWK בנוגע לשיגורים ממנו (לפי ניסיון שלי בקמפיין). כניסה למרחבים של שאר סוללות הנ"מ (שלא צוינו) יראו באופן ברור בכומר והתקרבות מסוכנת תביא להפלתך - במידה ולא הכנת את עצמך כראוי (מהירות כניסה, גובה, מרחק, זווית , אופן השימוש בגלימה ובאמצעי ההטעיה).
בכדי לזהות את מיקומי הסוללות הפעילות בשטח, תוכל לטוס במטוס הסופה, ובכך להפעיל את דף הHAD. האופציה מאפשרת לטייס לזהות מניין מגיעים כל אותות המכ"ם הקרקעיים ובאיזה כיוון ביחס למטוס (בתצוגה הדומה לHSD). ובכך תוכל ליצור תמונה של איומים קרקעיים נוחה יחסית.
חשוב גם להכיר, שיתכן וסוללות יהיו "שקטות" בכדי לא לעורר את חשדותיך, וברגע הכניסה לטווח הן "יתעוררו" בפתאומיות וישגרו עליך. במקרה הזה - הHAD לא יציג את הסוללות.
חשוב שתסמן את המרחבים הגלויים ואת המקומות ה"חשודים" לדעתך כאמ"ט בעזרת PPTP, וכך תוכל לראות בHSD את המרחבים שסימנת. בנוסף לכך מומלץ להכיר את המרחקי השיגור של הנ"מים הרלוונטיים בכדי לדעת היכן מסוכן יותר והיכן פחות.
במידה ואתה מעוניין להשתמש באמצעים אחרים:
בקמפיין של שטח ישראל תוכל "לרמות" ולראות באופן דיי מדויק את מיקום כל הסוללות נ"מ הפעילות במרחב.
לחיצה על OOB -> דגל מצריים/סוריה -> סימון מערך נ"מ -> INFO/FIND בכדי להבין איפה נמצאת הסוללה שסומנה ומה המצב שלה. לא ניתן להוציא נ"צ!
בהצלחה!
**עריכה - תוקן נושא הפוד.
בברכה,
אסף [vAiCon]
*חבר פעיל בטייסת 108*
נערך בפעם אחרונה על-ידי vAiCon בתאריך 21:16 ,3 יולי 2016, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
|
חזור למעלה |
|
|
liord טיסות סדירות
|
נשלח: 22:31 ,3 יולי 2016, א' כותרת הודעה: |
|
|
מעולה, תודה רבה לכולם.
גם היה לי מוזר שדווקא בי פוגעים מהרביעייה.
אשמח לקבצים/קישורים למדריך תכנון וטיסה בסביבה מאוימת אם יש למישהו, כי לא מצאתי הרבה בקבצים שמגיעים עם ההתקנה.
שוב תודה ושבוע טוב, שמחתי לקבל תשובות טובות |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
|
חזור למעלה |
|
|
liord טיסות סדירות
|
נשלח: 22:09 ,5 יולי 2016, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מצוין תודה, מדריך מעולה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|