צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
DFG47MKL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2016 הודעות: 3
|
נשלח: 14:59 ,4 05 2016, ד' כותרת הודעה: בעיה בחיבור 4 מסכים למחשב נייד עזרה דחוף!!! |
|
|
שלום אני רוצה לחבר את 4 מסכים שיש לי למחשב נייד לכן קניתי ספליטר HDMI
המסכים שיש לי הם יציא DVI
והכבלים שיש לי הם DVI ל HDMI
חברתי את כולם לספליטר ואת הספליטר עצמו למחשב נייד עם קבל HDMI משני הצדדים ולא עובד (לא רואים תמונה)
עכשיו ניסיתי לקחת כבל DVI משני הצדדים ולצד אחד לשים מתאם שבסוף יצא לHDMI וגם זה לא עוזר
בדקתי אולי הספליטר לא תקין אבל הכל תקין שמחברים מסך עם חיבור HDMI לספליטר ואז למחשב נייד רואים תמונה
חייב עזרה בדחיפות
תודה למי שיוכל לעזור |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 15:39 ,4 05 2016, ד' כותרת הודעה: |
|
|
במקרה הטוב, פיצול פורט HDMI בודד רק יגרום לשכפול התמונה על כל המסכים.
HDMI פשוט לא מתוכן לדברים כאלה.
אני לא יודע איזה ספליטר קנית, אבל הוא בעצמו עלול להיות מהסוג הטיפש שבאמת פשוט מחבר את כל המסכים לאותו אות. יעזור אם תתן לנו יותר מידע עליו.
אם זו המטרה שלך, לשכפל את אותה תמונה לכל המסכים, רק תגיד ואנסה להבין מה קורה שם, כי שוב- זה המקסימום שהספליטר שלך יעשה במקרה הטוב.
אם אתה מנסה לסדר ארבעה מסכים כך שיציגו תמונה רחבה, המשך אחד של השני, הפתרון הכי זמין יהיה מתאם מסך ל-USB. כדי לא לתפוס את כל הפורטים במחשב קנה Hub טוב (אולי אפילו עם כבל חשמל חיצוני) ומתאם עבור כל מסך.
אם במחשב שלך יש גם יציאת VGA, היא תומכת ברזולוציה עד 1920X1080 אז תוכל לחבר לפחות שני מסכים בו זמנית בלי שום טריקים מיוחדים.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 15:50 ,4 05 2016, ד', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
DFG47MKL טיסות סדירות
|
נשלח: 15:49 ,4 05 2016, ד' כותרת הודעה: |
|
|
כן זו המטרה שבמחשב הנייד יראו על כל 4 המסכים את אותה תמונה
ופשוט לא רואים
אז בדקתי הפוך יציאת מסך HDMI חברתי כבל שהסוף שלו DVI וחיברתי מתאם ל DVI שהסוף שלו HDMI חיברתי לספליטר ואז למחשב נייד וכן עובד אבל הפוך לא עובד
תודה רבה על העזרה |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
DFG47MKL טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 8:35 ,5 05 2016, ה' כותרת הודעה: |
|
|
חברים,
יש שני סוגי כבלים. אחד - פאסיבי לגמרי. הדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לפצל את אותה התצוגה למספר מסכים לפי הרזולוציה של הנמוך מביניהם.לפי מספר היציאות.
"כבל אחר" הוא מפצל אקטיבי זה בכלל לא כבל.... הוא בקר שיודע ומסוגל מבחינת קצב עיבוד ותעבורת המידע לקחת מספר מסכים ולחבר אותם לוגית לכדי תצוגה אחת גדולה שנפרסת על גבי אותם מסכים.
אם יש לך את הסוג הראשון - הוא לא יכול לעשות. לא באופן פקרטי ולא באופן תיאורטי את מה שאתה רוצה. וזה כלל לא קשור לאיזה מחשב תחבר אותו...
יש עוד "סמנטיקות" שמפעיל המחשב לגבי המסכים שמחוברים אליו. ותאמינו או לא זה תלוי גם במסך...
יש AUTO SENSING, AUTO POWER OFF / ON ועוד.
אבל זה הסבר גדול מדי להכניסו כאן.
בברכה,
ניר ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|