צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
AssafB טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 12, 2014 הודעות: 137
|
נשלח: 19:01 ,6 דצמבר 2015, א' כותרת הודעה: RWR מזייף ב"חזיר" ב-DCS1.5 ? |
|
|
היי,
הכנתי לי משימה פשוטה לתקיפת סוללת SA-6 עם A-10C על ה-DCS1.5 ונתקל ב"זיוף" שלא ראיתי בעבר.
עם ההתקרבות לסוללה אני מזהה את המכ"ם של הסוללה על ה-RWR, אבל...האינדיקציה הבאה שאני מקבל היא של שיגור טיל. כלומר לא נשמע הצליל של נעילת ה-SA-6 עליי לפני השיגור שלו.
אותה תופעה חוזרת על עצמה (הרצות שונות של המשימה, והתקרבויות שונות אל סביבת הסוללה במהלך אותה תקיפה).
אני טס עם ALQ184
רעיונות?
תודה ושבוע טוב,
אסף. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
AssafB טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 12, 2014 הודעות: 137
|
נשלח: 21:04 ,6 דצמבר 2015, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה מיכאל,
הקישור שנתת מדבר על חוסר בהתראה על השיגור עצמו ובמקרה שלי ההתראה הזו דווקא תיפקדה בסדר (טפו טפו )
אני כן אמור (טוב, לפחות חושב שאמור) לקבל התראה ב-RWR שמכ"ם בקרת-האש של ה-SA6 מתחיל להאיר אותי קצת לפני שהוא משגר את הטילים שלו וזו ההתראה שלא עובדת. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 21:14 ,6 דצמבר 2015, א' כותרת הודעה: |
|
|
"אני מזהה את המכ"ם של הסוללה על ה-RWR"
זו בדיוק התראת ההארה
איך שהבנתי, המכ"ם פועל כמו מצב FLOOD של הבז. ללא נעילה (עבור שיגור) שהRWR שלך יכול לזהות.
אני לא מוצא שום דבר בעניין ברשימת השינויים בכל העדכונים ל1.5. גם אין לי את 1.2 מותקן. הולך לבדוק ב2.0.
אם מישהו יוכל לבדוק בגרסא הישנה איך ההתנהגות נוכל להבין אם זה פיצ'ר לא מוכרז או שתמיד היה ככה ולא שמנו לב
עריכה:
אוקיי, טעות שלי. לפחות עם הבז, יש זיהוי סריקה, גם נעילה וגם שיגור. אז עכשיו אין לי מושג איך ממודל המכ"מ של הSA-6 בDCS.
על החזיר לא קיבלתי אזהרת נעילה, בדיוק כמוך. התצוגה בRWR כל הזמן מראה שהמכ"ם עוקב אחריי (עיגול מסביב ליהלום של הסוללה). מה שכן- הפסיקו הפינגים הרגילים של הסריקה, כלומר אפס צליל, למשך פרק זמן דומה לזמן הנעילה שנשמעת בF-15. לאחר מכן (אחרי ה"שקט") תמיד יהיה שיגור. אז חסר צליל...
בין אם זה תקין או לא, ההתנהגות הזאת עדיין מאפשרת לנו לזהות אם יהיה שיגור עלינו או לא, ובאיזה טווח זמן (יחד עם המידע על המרחק מהסוללה). אחרי הכל אנחנו יודעים בוודאות אם הסוללה עוקבת אחרי המטוס שלנו או סתם סורקת (או עוקבת אחרי מטוס אחר, אבל את זה לא נדע לבד).
או, הנה זה. באג ידוע:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2561521
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
eitanil188 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2013 הודעות: 166
|
נשלח: 7:29 ,7 דצמבר 2015, ב' כותרת הודעה: |