צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 18:17 ,9 נובמבר 2015, ב' כותרת הודעה: בעיה בהתקנת BMS 4.33 |
|
|
בס''ד
שלום לכולם, ראשית ברכות לכל החברים שהיו שותפים לפיתוח שטח ישראל - ההשקעה והתרומה שלכם היא מבורכת.
נתקלתי בבעיה בעת התקנת BMS 4.33 - לאחר שנבחרה תיקיית ההתקנה היא מתחילה ומיד מופיעה הודעה על המסך: Unable to create diractory (כמו ההודעה שחבר פורום אחר הציג כאן באחד הדיונים)
חשוב לציין שהתיקיה שנבחרה היא תיקיה חדשה כתובה באנגלית בכונן C שהוא גם כונן המערכת. משתמש בWIN7
User account על Never notify ואנטי וירוס מכובה.
אודה לכם על פתרונות. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 18:59 ,9 נובמבר 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
עשיתי לו Run as administrator וזה לא עוזר
אגב, כמה שוקלת אצלך כל התיקייה של הSETUP ? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 20:40 ,9 נובמבר 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תודה אורי זה מתקין ! |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 13:05 ,10 נובמבר 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אגב, האם מישהו יודע איך מסירים את הקול הדבילי הזה שנשמע תמיד בתפריט לאחר חזרה מטיסה? חפרן... |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 14:21 ,10 נובמבר 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יש איזה משפט באנגלית שהוא אומר לאחר שיוצאים חזרה לתפריט של הדוגפייט, הנמכתי את המוזיקה עד למטה כי חשבתי שיש קשר אבל זה לא עזר |
|
חזור למעלה |
|
|
ofermayo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 17, 2014 הודעות: 106
|
נשלח: 14:34 ,10 נובמבר 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הבנתי על מה אתה מדבר, אבל לא נראה לי שאפשר לבטל את זה.
אני יכול להציע שתנסה לפני הכל להנמיך דרך ההגדרות במשחק את הכל לאפס, ותבדוק אם עדיין יש את הקול הזה. אם הוא עדיין יהיה סימן שאי אפשר לבטל אותו, אם הוא ייעלם אז פשוט תתחיל לחפש בין כל האפשרויות בהגדרות מה אחראי על הקול הזה |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 15:41 ,10 נובמבר 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
YINON כתב: | אגב, האם מישהו יודע איך מסירים את הקול הדבילי הזה שנשמע תמיד בתפריט לאחר חזרה מטיסה? חפרן... |
וזה מה שמפריע לך, ברצינות??? זה קיים עוד מאז שפאלקון שוחרר ב 1998 ולא חושב שלמישהו היה אי פעם אכפת מזה. את האמת זה אפילו נחמד כי אם תקשיב למה שהוא אומר, הוא פחות או יותר נותן לך ציון אם טסת טוב או כמו עגלה...
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 18:49 ,10 נובמבר 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה לכולם על העזרה,
יוני זה לא היה קיים בתקופת OF 4.7 כשהייתי טס - וכן הוא מפריע לי אבל אני אטפל בו
דרך אגב האם קיים יחד עם שטח ישראל איזה מדריך או מסמך מקיף שמסביר לגבי כל הפיצ'רים החדשים שקיימים בConfigure ?- ראיתי שיש שם המון התאמות אישיות אולם לא כ''כ הצלחתי לקבל פירוט לגבי הדברים...
נ.ב זה רק אצלי או שהמטוס מתנהג קצת מוזר מבחינת מודל טיסה? אני מדבר על סטיות קלות עד חריפות יחסית בציר הגלגול בזמן שהמטוס נוסק או מתחיל פניה, וגם במהירויות נמוכות, מרגיש לעיתים כאילו נורא קשה לשים אף על כיוון מסוים/מטרה מבלי שהמטוס כאילו "רוקד" תחושה מוזרה כאילו תגובות הג'ויסטיק שלי רגישות מדי אולם מבדיקה כללית אני מזהה שזה מהסימ' עצמו-האם זה מודל הטיסה של הסימ'? יש אפשרות לכוון את זה איכשהו?
שוב תודה על שיתוף הפעולה |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
|
נשלח: 19:39 ,10 נובמבר 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
"ינון",
מאז OF הרבה דברים השתנו.
הקישקושים היו שם גם בOF, אלא אם השמדת שם את תיקיית הסאונד.
בכל מקרה, המודל הפיזיקלי שונה מאוד ממה שהכרת אז. והתווספו אינרציה וCG לכל הסיפור.
ולפני שאתה שואל, כן, זה לגמרי נורמלי שהכנפיים והמטענים מתחילים לרעוד באיזורים שונים של המעטפת. אם אתה מעדיף לשים מודל טיסה פחות ריאליסטי, תהנה.
ועוד בנושא,
לא צריך להוסיף פיתון 5, כבר יש אחד, תודה. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 20:13 ,10 נובמבר 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
שלום אורי, ידוע העניין של רעידות כנפיים באיזורים שונים של מעטפת הטיסה (כמובן בהתאם לתצורה) כפי שציינת זה די טבעי וקורה בעיקר כאשר התצורה על הכנפיים היא א-סימטרית. תוכל לפרט מה הכוונה בCG? ברור לי לחלוטין שזה לא אותו מודל טיסה והמגמה היא כמובן של שיפור - פשוט תהיתי האם התחושה היא מעט "חריפה" מדי - אם כן אולי זה אצלי - כי זה גובל במצב שבו כמעט בלתי אפשרי לכוון תותח על מטוס במהירות של 300 קשר ומטה. אגב במודל הטיסה אכן מורגש שהמטוס פחות "רוקד" כתלות במהירות הטיסה (בעיקר מעל 450 קשר). בכל אופן זאת סוגיה נחמדה מאוד לדיון- לי זה מרגיש קצת גס מדי - ככל הנראה מצריך להתרגל - הייתי שמח אם אחרים ישתפו בתחושה שלהם והאם גם להם יש קושי קצת מוגזם לשים אף על מטרה- האם הטכניקה השתפרה אצלם או שעדיין מרגישים קצת "אובר" מצד הסימ'? שלא תבינו אותי לא נכון- אני מאמין שהחבר'ה בBMS עשו את הבדיקות ראליזם שלהם ולא חיכו לי וכמו שאמרתי כנראה שהמודל אכן יותר תואם את המציאות מבעבר- אני אבדוק את הנושא עם כמה חבר'ה שאני מכיר שאולי יוכלו לתת את דעתם בנושא מעטפת הטיסה מעולם המציאות ואעדכן כאן ברגע שאדע מה הם חוו במהלך הטיסה.
לגבי ההערה על הפיתון 5 אם הבנתי אותה נכון - אני חושב שאתה מתבלבל עם ינון אחר שהיה שותף לאותו פיתוח שנוי במחלוקת שנידון כאן לפני כשנה בערך - אני לא אותו הבחור
אשמח לעוד תגובות בנושא
ערב טוב לכולם |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|