צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 11:25 ,15 אוגוסט 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
נו, זה נשמע מבטיח - זה לא יוצא השנה, ואף מחשב קיים לא יוכל להפעיל את זה
נצטרך כנראה לחכות לתשובה של AMD ל Conroe וגם לפתרון Octal Core של ATI או nVidia. שלא לדבר על איזה 8 גיגה זכרון !!!
ד"א, לא הבנתי מה הקיצורים שם אומרים MMO, ו GPW. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle Driver טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 308
|
נשלח: 11:37 ,15 אוגוסט 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
MMO- Massive Multiplayer Online, משחק אונליין לכמויות גדולות של שחקנים.
GPW- (לפחות על מה שכתוב באחת ההודעות בדיון הנ"ל) -"המלחמה הפטריוטית הגדולה", כפי שנקראת מלחה"ע השנייה בפי הרוסים.
הפרט הכי מעניין לדעתי- "OM: New engine allows to organize combined are for many players. If we get support from the publisher, we are ready to release MMO simulator based on BOB, where not only planes will be controlled by the players, but also tanks, cars, vessels, submarines, basically all elements of warfare that are present in the sim.
"
מחליף ל WWII אונליין? |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 11:40 ,15 אוגוסט 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
GPW - great patriotic war - זה איך שהרוסים קוראים למלחמת העולם השניה
MMO - גם אני לא בטוח אבל מהתשובות של האנשים אני מבין שזה משחק כמו WW2ONLINE שבו אפשר לקחת לסיבוב כל סוג כלי - בנוסף למטוסים . כלומר טנקים או ספינות וכולי. לא נראה לי שזה יצא לפועל בהתחלה ואם כן אז מאוד מאוד מוגבל watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|