צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
AssafB טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 12, 2014 הודעות: 137
|
נשלח: 16:55 ,15 ספטמבר 2015, ג' כותרת הודעה: טירון חדש... |
|
|
אז...חוץ מההתמכרות ל-DCS החלטתי לעשות קאמבק לימי השירות הסדיר (גבעתי, בכל זאת...) ולשחק בלהיות חייל עם ארמא 3
אתמול התקנתי והתחלתי לנסות, ולפי מספר הפעמים שחיסלו אותי ברור שאני צריך עוד תירגול...
אם יש איזשהן פעילויות מאורגנות שמתאימות למתחילים אני אשמח לשמוע ולהצטרף.
תודה ושנה טובה,
אסף. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
לביא טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/02/2007 הודעות: 440
|
|
חזור למעלה |
|
|
galzohar טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 06, 2009 הודעות: 110 מיקום: רמת השרון
|
נשלח: 13:36 ,14 דצמבר 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
היי, אתה מוזמן להתחבר לטימספיק של הקהילה הישראלית ts.arma-il.info ולבקש עזרה בכל נושא.
בשביל להצטרף למשחקים, יש מדריך באתר www.arma-il.info שיעזור לך להכין את הכל.
בתור התחלה אני ממליץ על ה-boot camp בתוך המשחק. אחרי זה תוכל להמשיך להתנסות בקמפיין ב-single player, או סתם ב-editor, או במשחקי הקואופ שמארגנים אצלנו פעם-פעמיים בשבוע. אחרי שתרגיש שאתה כבר מסתדר עם השליטה הבסיסית במשחק, אתה מוזמן להצטרף גם למשחקי ה-PvP. את הסרטונים מהמשחקים אתה יכול לראות בדיון הסרטונים כאן בפורום. |
|
חזור למעלה |
|
|
jarden טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 21, 2011 הודעות: 204
|
|
חזור למעלה |
|
|
galzohar טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 06, 2009 הודעות: 110 מיקום: רמת השרון
|
נשלח: 13:58 ,14 דצמבר 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני יודע שיש לא מעט ששיחקו בזה, אבל לא בטוח כמה משחקים כרגע באופן פעיל. כנ"ל לגבי Squad.
אני באופן אישי ממש לא התלהבתי, זה פשוט לא מתקרב לארמא מבחינת ריאליזם.
בכל מקרה כולם מוזמנים למשחקים שלנו - משחקים גם COOP, גם משימות בתהליך פיתוח בסגנון של Project Reality, וגם משימה תחרותית בלי ריספאון הנקראת DTAS (אותה ניתן לראות בלא מעט סרטונים שהועלו לערוץ שלי). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|