צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF_Fishman טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 25, 2015 הודעות: 42 מיקום: בגינה, בודק מה זה היה רעש המבערים בשמיים.
|
נשלח: 13:12 ,20 יולי 2015, ב' כותרת הודעה: מודים לארמא- האם קיימים? |
|
|
כבר זמן מה שזה מפריע לי בעיניים,
המטוסים נראים ממש לא טוב. נראים קצת חולים... אם אתם מבינים.
הA10 מכווצ'ץ' בחזית, המנועים שלו עקומים, ההארייר עבר מתיחת אף חזקה, ולכל מטוס שם עשו איזו דפקה. מה גם שהקוקפיטים בכלל עושים בחילה.
אני מבין שלא מדובר בסימולטור אוויר, אבל דחילאק, מה זה?
אז הייתי שמח לדעת אם קיימים מודים לשיפור הקוקפיטים/ המודלים, ומשם להתקדם.
אי אפשר לטוס על F15 שנראה כמו קורקינט. עם כל הכבוד, אני מגיע מDCS/FALCON. למה לרוץ כשאפשר ללכת. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
galzohar טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 06, 2009 הודעות: 110 מיקום: רמת השרון
|
נשלח: 14:01 ,5 ספטמבר 2015, שבת כותרת הודעה: |
|
|
כל המטוסים שהזכרת (לפחות בארמא 3) הם מודים שאנשים עשו, והאיכות בהתאם. לא כולם עושים מודים באיכות של חברה עם תקציב של מיליונים, אנשים עושים את זה בזמנם הפנוי. ולמרות זאת, יש גם מודים שמשקיעים יותר, כמו מוד צה"ל והמוד של RHS, אז אני ממליץ לנסות אותם לפחות. אם גם הם לא מספיק טובים בשבילך אז באמת כבר אין מה לעשות חוץ מללמוד להכין כאלה בעצמך
בכל מקרה, השימוש במטוסים כל כך נדיר בארמא, שליוצרי המודים של המטוסים יש פחות מוטיבציה להשקיע לעומת יוצרי מודים של חיילים וכלי נשק שיודעים שהרבה יהנו מהפירות ולכן משקיעים יותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|