צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Climax טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 26, 2013 הודעות: 86
|
נשלח: 21:47 ,21 יוני 2015, א' כותרת הודעה: טייסת 119 פותחת מחזור גיוס חדש |
|
|
טייסת 119 פותחת מחזור גיוס חדש
טייסת 119 מטיסה את מטוסי הסופה ((F-16-I מבסיס רמון שבדרום הארץ, ושואפת לדמות את חיל האוויר הישראלי בצורה הטובה ביותר. וזאת תוך התמקדות בשמירה על רמה גבוה ככל האפשר, תוך דגש על ריאליסטיות ועבודה כטייסת, וכמטרה - להיות הכי טובים שאפשר .
בנוסף הטייסת טסה בקמפיינים מכל העולם ובמידת האפשר תבצע תרגילים משותפים עם טייסות בארץ ובחו"ל .
כחלק מהתרחבות הטייסת נפתח מחזור גיוס חדש הכולל לימוד מלא של כל החומר הדרוש להצטרפות לטייסת – אין צורך בידע קודם!
תנאי קבלה:
גיל מינמלי- 15 (אפשרות לחריג במידה וימצא מתאים)
אנגלית - ברמה שוטפת (קריאה ושיחה)
Teamspeak-חובה+מיקרופון (עובד מן הסתם)
יכולת למידה עצמית והשקעה לאורך זמן – חובה! (=הרבה זמן פנוי)
גויסטיק
סימולטור (Falcon BMS 4.32, עם העידכון השביעי) – למסתבכים ניתן ליצור קשר לעזרה בהתקנה
ושטח ישראל (גרסא 0.991)
יצירת קשר:
יש לשלוח למשתמש זה הודעה פרטית או דרך שרת הTeamspeak של PreFlight
אתר הטייסת : http://www.119th-vfs.cf/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZNs10cPRWg[/youtube] טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.
נערך בפעם אחרונה על-ידי Climax בתאריך 8:04 ,29 יוני 2015, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
Climax טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
ofermayo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 17, 2014 הודעות: 106
|
נשלח: 23:50 ,28 יוני 2015, א' כותרת הודעה: |
|
|
Climax, שלחתי לך שתי הודעות בפרטי, תכתוב תשובה כשתקרא אותם |
|
חזור למעלה |
|
|
stav8121 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 03, 2015 הודעות: 29 מיקום: קריית גת
|
נשלח: 13:44 ,9 יולי 2015, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מה הטימספיק שלכם?
אני תמיד בטימספיק של הקהילה ואין שם אף אחד 0.o |
|
חזור למעלה |
|
|
Climax טיסות סדירות
|
נשלח: 18:05 ,9 יולי 2015, ה' כותרת הודעה: |
|
|
stav8121 כתב: | מה הטימספיק שלכם?
אני תמיד בטימספיק של הקהילה ואין שם אף אחד 0.o |
תיכנס דרך האתר יש כפתור שמחבר אותך לts הנכון או לts הזהitaseow.servegame.com:9991 עם הססמא seow טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל. |
|
חזור למעלה |
|
|
nitaihatr1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2013 הודעות: 8
|
נשלח: 16:37 ,26 יולי 2015, א' כותרת הודעה: |
|
|
באיזה שעות אתם טסים בדרך כלל? |
|
חזור למעלה |
|
|
Climax טיסות סדירות
|
נשלח: 16:57 ,26 יולי 2015, א' כותרת הודעה: |
|
|
nitaihatr1 כתב: | באיזה שעות אתם טסים בדרך כלל? |
אין משהו קבוע לרוב, לפי מה שמתאים למי שיכול טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל. |
|
חזור למעלה |
|
|
shaked465 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 07, 2015 הודעות: 30
|
נשלח: 9:32 ,28 יולי 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
גם אני הרבה בטיםספיק ואין שם אף אחד... לאיזה ערוץ בדיוק להיכנס אני מעוניין להצטרף ללימוד |
|
חזור למעלה |
|
|
Nitaihatr2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 15, 2014 הודעות: 29
|
נשלח: 13:12 ,3 אוגוסט 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני רוצה להצטרף אבל הבנתי ממישהו כאן פעם שזו קהילה שטסה בערב בדרך כלל ואני כתלמיד לא יכול להשתתף בזה לרוב כי אני צריך לקום מוקדם. נוסף על כך יש לי תקופות שבהם אני לא יכול לשחק בכלל... בקיצור אני לא יודע אם אני יכול להצטרף או לא ולפני שאני מחליט אני רוצהלנסות לטוס קצת עם עוד אנשים, בנתיים כל פעם שבדקתי ה TS היה ריק... |
|
חזור למעלה |
|
|
Climax טיסות סדירות
|
נשלח: 17:19 ,3 אוגוסט 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
shaked465 כתב: | גם אני הרבה בטיםספיק ואין שם אף אחד... לאיזה ערוץ בדיוק להיכנס אני מעוניין להצטרף ללימוד |
Nitaihatr2 כתב: | אני רוצה להצטרף אבל הבנתי ממישהו כאן פעם שזו קהילה שטסה בערב בדרך כלל ואני כתלמיד לא יכול להשתתף בזה לרוב כי אני צריך לקום מוקדם. נוסף על כך יש לי תקופות שבהם אני לא יכול לשחק בכלל... בקיצור אני לא יודע אם אני יכול להצטרף או לא ולפני שאני מחליט אני רוצהלנסות לטוס קצת עם עוד אנשים, בנתיים כל פעם שבדקתי ה TS היה ריק... |
תוודאו שאתם מתחברים לTS הראשי ולא לחלופי, לרוב הTS לא ריק לגמרי טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל. |
|
חזור למעלה |
|
|
ofermayo טיסות סדירות
|
נשלח: 23:24 ,3 אוגוסט 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
הערוץ שלכם בשרת נעול חוץ מהחדר של הגסט אז איך יוצרים קשר איתכם?
נ.ב כבר יצרתי איתכם קשר מזמן ואני רוצה להצטרף פשוט נמאס לי מהFaceTrackNoIR אז אני בונה לי עכשיו freetrack וברגע שהוא יהיה מוכן אני חוזר ללמוד את כל המערכות וברגע שאני אסיים ללמוד את הכל אני מצטרף אליכם |
|
חזור למעלה |
|
|
Climax טיסות סדירות
|
נשלח: 23:57 ,3 אוגוסט 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ofermayo כתב: | הערוץ שלכם בשרת נעול חוץ מהחדר של הגסט אז איך יוצרים קשר איתכם?
נ.ב כבר יצרתי איתכם קשר מזמן ואני רוצה להצטרף פשוט נמאס לי מהFaceTrackNoIR אז אני בונה לי עכשיו freetrack וברגע שהוא יהיה מוכן אני חוזר ללמוד את כל המערכות וברגע שאני אסיים ללמוד את הכל אני מצטרף אליכם |
לימוד אצלנו לא קשור לידע קודם ככה שבכל מקרה תלמד מאפס במידה ותתקבל טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל. |
|
חזור למעלה |
|
|
ofermayo טיסות סדירות
|
נשלח: 15:59 ,4 אוגוסט 2015, ג' כותרת הודעה: |
|
|
Climax כתב: | ofermayo כתב: | הערוץ שלכם בשרת נעול חוץ מהחדר של הגסט אז איך יוצרים קשר איתכם?
לימוד אצלנו לא קשור לידע קודם ככה שבכל מקרה תלמד מאפס במידה ותתקבל |
אני יודע אבל בכל מקרה אני מעדיף ללמוד מה זה כל מערכת איפה היא נמצאת מה היא עושה ואיך מתפעלים אותה באופן בסיסי לפחות כי הרבה יותר קשה ללמוד רק בדיבור דרך האינטרנט בלי לראות מה השני עושה |
|
חזור למעלה |
|
|
jarden טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 21, 2011 הודעות: 204
|
|
חזור למעלה |
|
|
|