צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
VooDoo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 542
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 15:17 ,16 אפריל 2015, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אל תדאג יש בתנור משהו מצוין
הרעיון הוא לעשות משהו בסגנון קמפיין פאלקון, אבל בתצורה של BADBOY... אני יודע שזה לא אומר הרבה, הנה הרעיון הכללי -
1. ירוץ אתר שבו נראה בשוטף איזורי כיבוש (כמו שיש בפאלקון את איזורי הPAK).
האתר יתעדכן והמטרה של כל צד היא לכבוש את האיזורים ולהשתלט.
2. המשימה תתקדם כל הזמן, כלומר המשימה תתעדכן כל כמה זמן עם שמירת מצבי כוחות הקרקע וכו'.
3. עדיין לא קבענו אם יהיה מדובר ב24/7 או משהו שירוץ פתוח למספר שעות פעם או פעמיים בשבוע.
4. השרת יהיה פתוח אבל עם SLOTS מוגדרים לכל טייסת שנרשמה, כלומר יותאם רק לפי הטייסת/הטייס שבוחר את הSLOT וכך נמנע מאנשים לא רצויים להיכנס סתם ולבצע TEAM KILL.
5. לLONEWOVES יהיה מספר SLOTS נמוך יחסית שניתן להשתמש בו וכך כל הקהילה של DCS יכולה להצטרף ולהשתתף בצורה מוגבלת.
6. תזוזת הכוחות או כמות הכוחות תוגבל מאוד בשביל למנוע לאגים וקריסות.
7. תזוזת כוחות תוגבל לGROUND COMMANDERS.
8. כמות הכוחות שתווצר תו"כ המשימה תוגבל לכמות הPAKS שיש לכל קבוצה.
לדעתי כשזה יעלה, העניין רק יילך ויגדל עם התקדמות הקמפיין מכיוון שכל טייסת תרצה לראות את הצד שלה מנצח וכך אם אפשר להיכנס חופשי במהלך השבוע, אנשים יכנסו ויטוסו יותר.
תחשוב על מצב בו המשימות הולכות ונעשות קשות יותר עם הזמן, התכנון יצטרך להיות טוב יותר ועבודת הצוות של כל טייסת תהיה MUST.
הבעיה היא שזה לוקח זמן, גם אני וגם גרג יושבים על זה ולאט לאט מפצחים את השיטה ויוצרים את הרעיון שיהיה הכי מהנה מכל הביקורות שאנחנו רואים.
אח"כ בשלב העשייה נתקעים בבעיות שגם כמובן לוקחות זמן לפתרון, כשאנחנו או מוצאים משהו יצירתי (כמו הסקריפטים שאני יוצר לקמפיינים) או שאנחנו מוצאים שיטות WORKAROUND.
אני מקווה שבקרוב נעלה עם הקמפיין הזה, בנתיים הזמין אתנו ZaZ0 מהטייסת של E69 לקמפיין שהוא בונה לסייבר וMIG-15, יכול להיות שאם הקמפיין שלנו לא יהיה מוכן, נצטרף לשם קודם.
|
|
חזור למעלה |
|
|
T_A טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 167
|
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
fibola טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 22, 2006 הודעות: 488
|
נשלח: 16:53 ,16 אפריל 2015, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אגיע לקראת 22:30 אם עדין יהיו קרבות. |
|
חזור למעלה |
|
|
VooDoo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 542
|
נשלח: 17:17 ,16 אפריל 2015, ה' כותרת הודעה: |
|
|
xcom כתב: | אל תדאג יש בתנור משהו מצוין
הרעיון הוא לעשות משהו בסגנון קמפיין פאלקון, אבל בתצורה של BADBOY... אני יודע שזה לא אומר הרבה, הנה הרעיון הכללי -
1. ירוץ אתר שבו נראה בשוטף איזורי כיבוש (כמו שיש בפאלקון את איזורי הPAK).
האתר יתעדכן והמטרה של כל צד היא לכבוש את האיזורים ולהשתלט.
2. המשימה תתקדם כל הזמן, כלומר המשימה תתעדכן כל כמה זמן עם שמירת מצבי כוחות הקרקע וכו'.
3. עדיין לא קבענו אם יהיה מדובר ב24/7 או משהו שירוץ פתוח למספר שעות פעם או פעמיים בשבוע.
4. השרת יהיה פתוח אבל עם SLOTS מוגדרים לכל טייסת שנרשמה, כלומר יותאם רק לפי הטייסת/הטייס שבוחר את הSLOT וכך נמנע מאנשים לא רצויים להיכנס סתם ולבצע TEAM KILL.
5. לLONEWOVES יהיה מספר SLOTS נמוך יחסית שניתן להשתמש בו וכך כל הקהילה של DCS יכולה להצטרף ולהשתתף בצורה מוגבלת.
6. תזוזת הכוחות או כמות הכוחות תוגבל מאוד בשביל למנוע לאגים וקריסות.
7. תזוזת כוחות תוגבל לGROUND COMMANDERS.
8. כמות הכוחות שתווצר תו"כ המשימה תוגבל לכמות הPAKS שיש לכל קבוצה.
לדעתי כשזה יעלה, העניין רק יילך ויגדל עם התקדמות הקמפיין מכיוון שכל טייסת תרצה לראות את הצד שלה מנצח וכך אם אפשר להיכנס חופשי במהלך השבוע, אנשים יכנסו ויטוסו יותר.
תחשוב על מצב בו המשימות הולכות ונעשות קשות יותר עם הזמן, התכנון יצטרך להיות טוב יותר ועבודת הצוות של כל טייסת תהיה MUST.
הבעיה היא שזה לוקח זמן, גם אני וגם גרג יושבים על זה ולאט לאט מפצחים את השיטה ויוצרים את הרעיון שיהיה הכי מהנה מכל הביקורות שאנחנו רואים.
אח"כ בשלב העשייה נתקעים בבעיות שגם כמובן לוקחות זמן לפתרון, כשאנחנו או מוצאים משהו יצירתי (כמו הסקריפטים שאני יוצר לקמפיינים) או שאנחנו מוצאים שיטות WORKAROUND.
אני מקווה שבקרוב נעלה עם הקמפיין הזה, בנתיים הזמין אתנו ZaZ0 מהטייסת של E69 לקמפיין שהוא בונה לסייבר וMIG-15, יכול להיות שאם הקמפיין שלנו לא יהיה מוכן, נצטרף לשם קודם. |
אם דיברנו על הסייבר , יש מישהו שירים כפפה ויעשה שיעורים על המטוס ?
|
|
חזור למעלה |
|
|
eitanil188 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2013 הודעות: 166
|
נשלח: 19:03 ,16 אפריל 2015, ה' כותרת הודעה: |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|