נשלח: 21:41 ,25 מרץ 2015, ד' כותרת הודעה: Aces High - Mosquito clip
כיוון של- aces high אין פורום משל עצמו אני מפרסם זאת פה.
Aces high הוא משחק קרבות אוויר וטנקים בסביבת WWII אשר לא ידוע במיוחד בקהילית השחקנים הישראלית. אני אומר סביבת WWII כי ה-arena הראשי שם הוא מלחמה בין 3 מדינות דימיוניות עם ציוד של WWII. בנוסף, יש זירות וארועים מיוחדים מספר פעמים בשבוע עם הערכות היסטורית של WWII, ומדי פעם ארועים ענקיים הנמשכים עד 12 שעות ומאות שחקנים המחולקים לטייסות עם פקודות משימה.
המשחק איננו חינם, אר מציע שבועיים ניסיון והמנוי שווה כל דולר (אני שם כבר 13 שנה...). דמי המנוי גם שומרים על רמה גבוהה של אוכלוסיה כאשר הגיל הממוצע שם מגרד את ה-40. ישנם מספר חברים בקהיליה אשר עוד הטיסו B-17 ו-A20 מבצעיים (אומנם אחרי המלחמה).
הגרפיקה במשחק טובה למדי עם כי נראית פחות טוב מאשר LOMAC ודומיו, בעיקר בשל הצורך להציג עשרות מטוסים וכלי רכב של שחקנים (בניגוד ל-AI) בו זמנית. מי שמסוגל להריץ את כל האפשרויות הגרפיות, התוצאה לא רעה כלל. גרסה 3 של המנוע הגרפי ושיפורים רבים למשחק נמצאת כעת בשלב ALPHA.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה