במהלך השנים האחרונות בניתי סימולטרור טיסה שמסוגל לזוז בהתאם לתנועות במשחק (Motion simulator).
התאמתי אותו בעיקר לטיסה (Falcon BMS, DSC) אבל אפשר בקלות להתאים אותו למכוניות.
סירטון:
http://www.youtube.com/watch?v=d5P-2KZaID8&feature=youtu.be
לצערי הרב אני נאלץ להפרד ממנו מאחר ואנחנו עוברים לכמה שנים לארה"ב.
אני מחפש בית חם עבור הסימולטור. אין לי כוונה למכור את אותו אבל אני כן מעוניין לקבל חזרה את הכסף שהשקעתי בחלקים.
חשוב להדגיש שדרוש משהו עם חוש טכני טוב ע"מ לתחזק סים כזה. סביר מאוד שיהיו תקלות בהמשך אבל בעיקר כדאי מאוד להמשיך לפתח ולשפר אותו.
בעיקרון הכל עובד כרגע אבל צריך התאמה לפי הסימולטור שאתה משחק בו ולפי ההעדפות שלך.
מה שהתכוונתי לגבי העבודה זה שכדי שתוכל להפעיל את הסים במשחקים שונים צריך חוש בסיסי. בנוסף המכשיר נבנה באופן ביתי ויש סיכוי טוב מאוד לבעיות מפעם לפעם שדורשות יכולת טכנית ע"מ לתקן. אל תצפה לסימולטור מהחנות. בנוסף יש הרבה דברים שאפשר לחזק ולשפר ע"מ להעצים את החוויה.
לגבי מחיר אני מעדיף שתשלח לי מייל ואני אפרט לך.
אם תבדוק מחירים של דברים כאלה בחו"ל תראה שהמחיר מתחיל מכמה אלפי דולרים ומגיע ליותר 25 אלף דולר.
אני ממש ממש לא מתכוון לסכומים בכיוון הזה. הכוונה שלי לכסות את העלות של החלקים שקניתי.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה