צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
ohadbx2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 03, 2014 הודעות: 41
|
נשלח: 18:17 ,13 פברואר 2015, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לדעתי הם עברו למודל הכלכלי המגעיל של לשחרר משחק שלם בחלקים ולצפות שישלמו להם כל פעם מחדש |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
ohadbx2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 03, 2014 הודעות: 41
|
נשלח: 8:31 ,14 פברואר 2015, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אתה משווה את כמות המטוסים שהיו ב IL-2 (כמה עשרות) למה שיש ב BoS (שישה)?
ההרחבה של Il-2 יצאה כשנתיים אחרי ההפצה המקורית- פה מדובר על חצי שנה בלבד (אני מנחש שעבדו על רוב התכנים בהרחבה הנוכחית במקביל למשחק המקורי והחליטו לא לשחרר ביחד).
ב Il-2 לא הייתה חבילת "פרימיום" בשביל לסחוט עוד כמה דולרים על מטוסים בודדים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 20:05 ,14 פברואר 2015, שבת כותרת הודעה: |
|
|
היי אוהד,
אני לא חושב שהם מנסים לסחוט יותר כסף מהקהילה.
איך שלא תסתכל על זה כיום הסימולטורים שמיועדים לקהל ה hard core עולים יותר כסף כי צריך להשקיע יותר שעות עבודה כדי לפתח אותם, מהסיבות שציין אור.
בסופו של יום אנשים מצביעים עם הארנק. אם הסימולטור טוב הרבה אנשים ייקנו ויממנו את השלב הבא של הפיתוח. אם הסימולטור לא טוב אז אנשים לא ייקנו ולא יהיה המשך.
הסימולטור IL2 Cliffs of Dover בתאריך השחרור שלו מהווה דוגמא מצויינת. הכישלון שלהם פשוט קבר את חברת 1C והם נקנו ע"י חברת 777 studios ביחד עם הזכויות ל brand name של הכותר IL2. עוד יותר מעניין זה שכיום זה סימולטור מצוין לאחר שהחברה מ team fusion עשו לו mod ותיקנו את רוב הבאגים.
בקיצור נסתרות דרכי אלי הסימולטורים.
אני שמח שהם הולכים "אחורה" בציר הזמן: מהקרב על סטלינגרד לקרב על מוסקבה. אם נסתכל על זה כמכלול של תוכן אז ברור כי ביחד עם ה-planeset הקיים זה ילווה את עצמו באופן מאד טבעי לפיתוח זירת הים התיכון וצפון אפריקה.
אלון |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 17:41 ,3 אפריל 2015, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כאמור, הוכרז כותר ההמשך של ה IL2 החדש וניתן לבצע רכישה מוקדמת.
http://il2sturmovik.com/battle-of-moscow/
הקטע המעניין זה שהולכים אחורה בציר הזמן. הקרב בסטלינגרד התחולל בחורף 1942 ועכשיו לקרב על מוסקבה שהתחולל בחורף 1941.
בכל אופן זה החלטה מאד מעניינת, ובמאמר מוסגר אני רואה כל מיני סימנים שאני באופן אישי מנחש שהכותר הבא אחרי זה יהיה כותר שיעסוק בזירת הים התיכון / מאלטה , ואולי אפילו תחילת המערכה בצפון אפריקה.
הכותר כרגע נמכר באתר במחיר גירסת ה-premium של 80 דולר, וצפי לשחרור ב Q1 2016. עם שחרור הכותר שנה הבאה קרוב לוודאי ששיטת התמחור תהיה זהה לכותר הנוכחי: 60 דולר לגירסה הסטנדרטית, 100 דולר לגרסת הפרימיום, ומידי פעם sale של חגים וכדומה.
בחבילת הפרימיום מקבלים 10 מטוסים (במקום 8 בחבילה הסטדרט) וניתן לפתוח את כל הנשקים ואמצעים המיוחדים שנעולים בגרסה הסטנדרטית.
הכותר יוכל להשתלב בהתקנה של סטלינגרד באותו סגנון כמו שהיה ב IL2 הקודם (merged למי שזוכר) כאשר שוחרר הכותר של IL2 Pacific Fighters.
מי שיש לו את גרסת הפרימיום של הכותר סטלינגרד מקבל את התוכן שהם בונים כבר ביולי הקרוב במקום לחכות לשחרור הכותר.
אלון |
|
חזור למעלה |
|
|
absolut79 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 27, 2014 הודעות: 61
|
נשלח: 1:00 ,4 אפריל 2015, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ohadbx2 כתב: | לדעתי הם עברו למודל הכלכלי המגעיל של לשחרר משחק שלם בחלקים ולצפות שישלמו להם כל פעם מחדש |
מה אתה מצפה ממודל שהוא לא MMO?
לפתח מטוס אחד עולה סביבות 100K $. רב האנשים טסים היום בwarthunder וכדומה.
אכלוסיה של il2 גם ככה מצומצמת.
ב dcs מטוס חדש עולה 49$.
פה עולה לך מטוס 10$.
לכן אני ממש לא מסכים. מודל מגעיל ב star citizen. משחק נמצא בשלב אלפא, מפתחים מוכרים ספינות חלל ב 250-350 דולר שהיא רק קונצפציה של מה שהולך להיות בעוד שנה או אפילו שנתאים. אז בעצם מוכרים תמונות ).
האים יצא למשהו לשמוע על Wargaming , world of tanks , משחק טנקים, מודל MMO? מחיר של טנק level 8 (מתוך 10) בערך 50$.
הבעיה היא מצב עגום של רובל ברוסיה : מכיוון שמחיר של המשחק בדולרים. אם פעם 90$ היה בערך 3000 רובל, אז היום 80$ זה בערך 4500 רובל.. להרבה מאוד אנשים זה שליש ממשכורת ואפילו יותר.
בכל זאת אני רואה אנשים בפורומים ממש מברכים את המפתחים ומודים להם על ההשקעה .
אגב il2 1946 עולה היום בערך 10$ ולא דורש מחשב חזק.
אני יכול לכתוב מאמר שלם על מודל מכירת משחקי מחשב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|