צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ohadbx2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 03, 2014 הודעות: 41
|
נשלח: 22:42 ,1 פברואר 2015, א' כותרת הודעה: התמודדות עם MANPADS |
|
|
אחרי הפסקה ארוכה חזרתי לטוס קצת עם ה SU-25T. בניתי משימת תקיפה של מבנה על אי בעזרת פצצות ברזל. עם המטרה מגינים 2XZSU-23 ו 2XStinger, כולם ברמת SKILL הנמוכה ביותר.
אני מתקרב למטרה צמוד לגלים (לא עובר את ה 50 מטר) ועולה ל POP UP במרחק של 4-5 ק"מ (פחות מזה אני כבר לא מספיק להתגלגל חזרה ולשחרר על המטרה). עם המשיכה אני מפעיל DIRCM, מוריד מנוע ל 85% ומתחיל לשחרר נורים.
נתקלתי במספר בעיות:
1. בסרטון תחקור אני רואה שה MANPDAS מסתובבים לכיווני ממש ברגע שאני מושך, כלומר בגובה של כ 50 מטר במרחק של 4 ק"מ- לא נשמע סביר לאדם לזהות מיידית מטוס במרחק כזה.
2. הקצב שיגור שלהם מטורף- כל מפעיל משחרר כ 3-4 טילים בזמן ה POP UP שלי, כשלדעתי נשמע מציאותי יותר שיספיק לשחרר רק 1, ואולי 1 נוסף כשאני מתרחק.
מישהו חווה דברים דומים? איך אפשר להפוך את זה למציאותי יותר? הרי במציאות זמן התגובה של כוח שלא מודע לכך שהוא תחת מתקפה הוא הרבה יותר ארוך. גם איתור המטרה בעין אמור לקחת יותר זמן.
שאלה נוספת- יש למישהו מדריך/המלצה בנוגע לקצב המומלץ לשחרור נורים? האם אתם משחררים באופן שונה כאשר אתם מזהים שיגור? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ohadbx2 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:22 ,1 פברואר 2015, א' כותרת הודעה: |
|
|
0מסתבר שעוד אנשים נתקלו בדיוק באותה בעיה
://forums.eagle.ru/showthread.php?t=119491
יש שם קישור לאיזה סקריפט שאמור לשפר את המצב, אנסה אותה בהזדמנות. אם למישהו יש משהו להוסיף אני אשמח |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
|
חזור למעלה |
|
|
ohadbx2 טיסות סדירות
|
נשלח: 12:09 ,2 פברואר 2015, ב' כותרת הודעה: |
|
|
האמת שלא הרגשתי הבדל עם הסקריפט, כמות ותזמון השיגורים לא ירדה.
אולי אני משתמש בו לא נכון |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|