צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Nitaihatr2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 15, 2014 הודעות: 29
|
נשלח: 21:56 ,7 דצמבר 2014, א' כותרת הודעה: שחזור קנייה |
|
|
קניתי את il 2 לפני כמה שנים ומאז נאלצתי לפרמט את המחשב ולהחליף מחשב, כעת אני רוצה לחזור לטוס, הבעיה? הדיסק אמנם נמצא אצלי, אבל ההגנות של הסים לא מאפשרות התקנה (מידע מדוייק על מה שקורה אוסיף בהקדם). האם יש לי איך להתקין מחדש או שאני יכול לוותר?
שאלה נוספת: יש לי את cliffs of Dover בסטים, האם שווה לי להתעסק עם עדכונים והתקנה? ואם כן מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם team fusion כי בנתיים זה לא ממש הצליח לי... (אני גרוע במודים ועדכונים ידניים אתם תקבלו ממני כנראה הרבה שאלות כאלה בעתיד...)
זה הכל, מקווה שלא עברתי על שום חוק...
תודה רבה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 12:53 ,8 דצמבר 2014, ב' כותרת הודעה: Re: שחזור קנייה |
|
|
ציטוט: | קניתי את il 2 לפני כמה שנים ומאז נאלצתי לפרמט את המחשב ולהחליף מחשב, כעת אני רוצה לחזור לטוס, הבעיה? הדיסק אמנם נמצא אצלי, אבל ההגנות של הסים לא מאפשרות התקנה (מידע מדוייק על מה שקורה אוסיף בהקדם). האם יש לי איך להתקין מחדש או שאני יכול לוותר? |
אם אתה מדבר על הכותר IL2 1946 תנסה להריץ את הקובץ a.exe
ציטוט: | שאלה נוספת: יש לי את cliffs of Dover בסטים, האם שווה לי להתעסק עם עדכונים והתקנה? ואם כן מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם team fusion כי בנתיים זה לא ממש הצליח לי... (אני גרוע במודים ועדכונים ידניים אתם תקבלו ממני כנראה הרבה שאלות כאלה בעתיד...)
זה הכל, מקווה שלא עברתי על שום חוק...
תודה רבה! |
כן, שווה להתעסק כי זה משפר את הסימולטור ומתקן הרבה באגים.
אתה מוזמן להגיע לטימספיק שלנו עם שאלות נוספות:
http://www.preflight.us/HE/teamspeak.html
יש את יובל, פיני, ואלון שיכולים לעזור לך לגבי IL2 1946
בהצלחה
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
Nitaihatr2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 15, 2014 הודעות: 29
|
נשלח: 19:01 ,8 דצמבר 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אם כבר העלת את עניין הטימספייק אני צריך לקנות אוזניות, לדעתך כדאי או לא כדאי 7.1? ואיזה אתה ממליץ? בכל מקרה תודה רבה על העזרה. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 20:54 ,8 דצמבר 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אוזניות רגילות עם מיקרופון. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|