צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 19:50 ,20 יולי 2014, א' כותרת הודעה: קוד התנהגות -מתי טסים ומתי לא |
|
|
לצערינו,לוח השנה צפוף בארועים טרגיים לאומיים.
ומידי פעם באסון, נוצרת אי נעימות האם לקיים טיסה או לא.
כדאי שיהיה לנו קוד התנהגות כדי שלא לגרום לנקיפות מצפון לחברים, לעומת הרגישות של האחרים.
האם טסים ביום הזכרון? ביום השואה? ביום כיפור? בתשעה באב? כשחיילים נהרגים? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 1:55 ,21 יולי 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מסכים עם דעתו של djmid.
"כדי שלא לגרום לנקיפות מצפון לחברים, לעומת הרגישות של האחרים." לשאת על עצמך את הרגש של האחר תהיה טעות. פשוט צריך לא לשפוט ומכאן לא תהיה רגישות ואח"כ נקיפות מצפון. DCS WORLD הוא לא רק הנאה יש בו גם מפלט, התנתקות. יש כאלה שעושים זאת עם האח הגדול, יש כאלה שיוצאים לסיבוב ריצה, ויש שיבחרו באותו רגע למשך שעה ויותר לטוס במשימה כלשהי |
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 26, 2012 הודעות: 503
|
|
חזור למעלה |
|
|
Cheetah טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 750 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2006 הודעות: 467
|
נשלח: 10:08 ,21 יולי 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני חושב שכל אחד יחליט בעצמו אישית. אני אישית פשוט לא מצליח למצוא זמן פנוי. אני הייתי מת קצת לנקות את הראש מאחורי סטיק ומצערת מידי פעם ופשוט כדי לשמור על השגרה. אין בזה שום דבר פסול.
בסופו של דבר השמירה של השגרה היא אחד הביטויי החוסן של העורף אפילו שמודבר רק במשחק. כמובן לא כל אחד יכול להרגיש כך כשקרובים נמצאים בחזית.
אבל יש פה עניין טכני. אם טסים בקמפיין בינלאומי - אז יש מצב ש"נאבד מטוסים" כתוצאה מאזעקה - כי נצטרך לרוץ לרחב המוגן - זה החבר'ה צריכים להבין כדי שלא יהיו אחר כך "טענות" שאיבדנו חצי מהמטוסים כי החבר'ה רצו לממ"ד - החבר'ה מחו"ל יצטרכו להבין את זה.
בנוסף עניין בטיחות:
- צריך לוודא שגם אם אתם עם האוזניות "גדולות" שתשמעו את האזעקה כשיש קולות משחק חזקים.
- אני אישית הקטנתי ל-0 את עוצמת הקול של "אזעקה אווירית" במשחק עצמו (תלוי במשחק כמובן) רק כדי לא לקפוץ בכל פעם שאני שומע את זה, אם זאת אזעקה אמתית או סתם הקל של המשחק. טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2 |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 13:30 ,21 יולי 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני מסכים אם רוב מה שנאמר לעיל. בעיקר לחלקים שתחושה אישית. לי אישית היה מאוד קשה בשבוע בשעבר להיות חלק מפעילות כאשר בכל רגע עלולה להיות אזעקה וצריך לרוץ להביא את הילדים לממד.
לא יכולתי להיות באמצע שיעור וללמד וגם להיות אם אוזן קשבת לזה ולכן ביטלתי.
פעילות קהילתי של קמפיין או שיעור אינו נחשב אירוע של שמחה - אלא פעילות שיגרתית - אין זיקוקים חלוקת ממתקים או ריקודים. וזה כל ההבדל. לא כל אירוע זה לחגוג - ושיעור לימודים או אימון בוודאי שהם לא חגיגה
שוב - זה לא נגד אלא רק להבדיל בין סוגי האירועים. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
laviyo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 457
|
נשלח: 21:54 ,21 יולי 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
הי,
כבר הבעתי את דעתי בוואטסאפ בעד המשך בשיגרת הפעילות,
אך עדיין אני מזדהה באופן מלא עם רגשות של אלה שחושבים אחרת,
ואם לאסף או לכל אחד אחר לא מתאים מתוך רגש פנימי, כפי שהוא הציג את זה,
אפשר לדחות שעור או קמפיין. לא יקרה כלום..
"הנזק" שיגרם לנו הוא מינורי לעומת התועלת.
יואל |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|