צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
lonndon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 09, 2007 הודעות: 275
|
נשלח: 19:57 ,5 יולי 2014, שבת כותרת הודעה: בעיה בlock on ? |
|
|
חברים שלום לכולם יש לי בעיה בLOCK ON FC3
הג'ויסטיק לא מגיב לי בצורה נכונה יש לו בעיה בנגיד אני מושך את הסטיק לכוון שלי (אני רוצה שהמטוס יעלה למעלה ) המטוס מעלה את האף למעלה אבל ממש לכמה שניות ואז מתחיל למשוך חזק ימינה או שמלה
כבר מחקתי את המשחק ואת הDCS WORD והתקנתי מחדש וזה עדין נמשך
אבל מה שכן גם לאחר התקנה לא הייתי צריך לכוון מחדש את הכפתורים בג'ויסטיק בדרך כלל אני כן צריך לכוון אותם
יש איזה אפשרות למחוק את המחשק ושאני כן יצרך לכוון מחדש את הכפתורים או לאפס הגדרות מחשק
או לחלופין אשמח לפטרון אחר עם משהו יודע
נ.ב יש לי ג'ויסטיק של microsoft force feedback 2 sidewinder
ובדקתי אותו במשחקים אחרים והוא תקין שאם אז זה רק בעיה במשחק
אשמח לעזה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
lonndon טיסות סדירות
|
נשלח: 20:07 ,5 יולי 2014, שבת כותרת הודעה: |
|
|
זה לא הזדקרות יש כוח (מהירות )
אני גם קצת מנושא במשחק ואני יודע לזהות הזדקרות
אני יעלה יותר מאוחר את הטראק אבל עד אז אשמח לעוד רעיונות |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
lonndon טיסות סדירות
|
נשלח: 9:10 ,6 יולי 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
חברים אני לא יודע איך לשמור את המשימה בקובץ וידיו
אבל אני ממש בטוח שזה לא הזדקרות כבר שחתי במשחק בעבר ואני יודע שככה המטוס לא צריך להגיב
כי יש תגובה ממש לא טובה וזה לא קשור למהירות
איך אפשר לאפס את כל הגדרות של הכפתורים ? |
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2006 הודעות: 467
|
נשלח: 9:30 ,6 יולי 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
תשמע... הבדיקה הכי פשוטה:
תעשה בדיקת הגאים: תסתכל על תנועת ההגאים שלך, תזיז את הסטיק קדימה אחרונה, שמאלה ימינה וכד' ותראה שההגאים זזים בצורה חלקה והגיונית. אם פתאום יש קפיצות אז אולי בעיה בסטיקה/כיול. אני זוכר שמישהו היה מתרסק בהמראה בגלל בעיות כיול הסטיק - ההגאים שלו ריצדו ולא היה אפשר לשלוט על המטוס.
אבל אם התנועה היא חלקה ומסודרת עם טווח טוב אז מה שאתה מתאר מתאים בדיוק להזדקרות.
ההזדרות היא פונקציה של זווית התקפה בלבד. גם אם המהירות שלך היא הרבה מעבר ל"מהירות הזדקרות" אתה יכול גרום להזדקרות ע"י משיכה חזקה מידי.באיזה סימולטורים שיחת עד עכשיו? טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2
נערך בפעם אחרונה על-ידי Artik בתאריך 9:33 ,6 יולי 2014, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 9:32 ,6 יולי 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
התגובה של המטוס להזזת הסטיק באה לידי ביטוי רק בתנועה הראשונית(במקרה זה הרמת אף), משם מה שהמטוס עושה כבר לא קשור לסטיק אלא לדינמיקה של המטוס. אם במשיכת סטיק האף עולה, אז כפי הנראה הסטיק מתנהג בסדר.
תבדוק על הקרקע אם ההגהים זזים נכון ובמידה בהתאם לתזוזת הסטיק(לא נעים עד הסוף במשיכה קלה) בזמן הזזת הסטיק ולא רועדים או שנוספים תנועות של הגהים אחרים במקביל. אם התנועה נכונה ומבודדת, כל הגה: הגה גובה, מאזנות, הגה כיוון זז בתורו ואין תנועה במקביל שלהם אז כפי הנראה הסטיק פועל בצורה תקינה וצריך להבין את הדינמיקה של המטוס כשהוא עושה לך את מה שהוא עושה, למשל הזדקרות כפי שהוזכר.
אגב, מה קורה כשאתה דוחף סטיק, האם הוא פשוט מוריד אף ומתחיל להנמיך? או שגם כאן קורה משהו מוזר? מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
T_A טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 167
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
lonndon טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 11:27 ,7 יולי 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי ראיתי את הטראק
אתה פשוט נמצא בהזדקרות מואצת רוב הזמן, וגם באופן כללי המהירות אוויר שלך נמוכה מאוד לאורך הטראק.
ולאורך כל הטראק אתה מושך את הסטיק באופן אגרסיבי, זה אינסטינקט לפצות על הנפילה, אבל זה לא מה שצריך לעשות...צריך לעשות בדיוק ההפך, להשאיר את הסטיק באמצע ולא אחורה, ואפילו להוריד במצבים מסויימים את האף מתחת לאופק בשביל לצבור מהירות אוויר.
גם מבחינת מנוע, כאשר אתה במהירות הזדקרות אז צריך מנוע גבוה, כדי לצאת מהמהירות המסוכנת.
אז תנועות עדינות עם הסטיק, וללמוד כמה מותר לך למשוך בכל מהירות אוויר.
ולא להגיע למהירויות כאלו נמוכות, אלא אם יש סיבה להגיע למהירות נמוכה.
בהצלחה! מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
נשלח: 17:53 ,7 יולי 2014, ב' כותרת הודעה: Re: בעיה בlock on ? |
|
|
lonndon כתב: |
נ.ב יש לי ג'ויסטיק של microsoft force feedback 2 sidewinder
ובדקתי אותו במשחקים אחרים והוא תקין שאם אז זה רק בעיה במשחק
|
אז בקיצור- אם במשחקים אחרים זה בסדר, זה לא אומר שזו תקלה בDCS. זו לא תקלה, זה פיצ'ר
זה מודל הטיסה מהמדוייקים שתוכל לקבל במחשב אזרחי
הנה המדריך למודל החדש, שים לב בעמוד 130-131 מפורטת טיסה בזויות התקפה גבוהות ובמקרים של מהירות גבוהה יחד עם זה. מדברים שם על יחידות זוית התקפה, לא מעלות.
http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/250300/manuals/F-15C%20DCS%20Flaming%20Cliffs%20Flight%20Manual%20EN.pdf?t=1404412233
בקיצור תיזהר עם זויות התקפה מעל 30 יחידות (לא מעלות, יחידות! שים לב בפינה שמאל תחתונה של התע"ל, כשזוית ההתקפה שלך מעל 18 יחידות מתחילה התצוגה שלהם ליד הסימון AOA), ההגהים כמעט חסרי תועלת ואפילו מתחילים להזיק אם אתה סתם מושך אחורה בזוית כזאת. באיזור 35 יחידות כל משיכה נוספת אחורה תגרום לגלגול שקשה מאוד לשלוט בו, גם הגה הכיוון שלך מאבד יעילות כמעט לחלוטין במצב כזה (תחשוב- מטוס שלם מסתיר לו את האויר).
בטראק שלך, במשיכה הראשונה הגעת לאיזור 37 יחידות ברגע שהמטוס התחיל לגלגל ימינה. ואז באופן הגיוני אבל שגוי ניסית לתקן את זה, נלחמת עם מטוס שלא טס יותר, אז בטח שלא הצלחת לתקן את המצב.
הזדקרת- תן למטוס לנוח.
אתה יכול להגיע לזויות התקפה כאלה במצב רגעי, אבל אל תחשוב שהמטוס ימשיך עם זה למשך יותר מאיזה שניה-שתיים.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
lonndon טיסות סדירות
|
נשלח: 8:35 ,9 יולי 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
טוב תודה לכולם
|
|
חזור למעלה |
|
|
lonndon טיסות סדירות
|
נשלח: 21:41 ,9 יולי 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אגב עם כבר מדברים על F 15 במקום לפתוח נושא חדש חשבתי לשאול כבר פה מקווה שזה בסדר
מה עם היכולות אויר כרקע ?
ויש איזה דרך להשתיק את המסיקה בתפריט של DCS WORD |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|