צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Fishman טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 30, 2014 הודעות: 42
|
נשלח: 11:19 ,17 יוני 2014, ג' כותרת הודעה: עזרה|נתקלתי בבעיה בעת התקנת ה DCS |
|
|
בסדר גמור. תקשיב, נתקלתי בבעיה עכשיו בהתקנה. שאני מעביר מהטורנט את הקבצים לתיקייה שלי זה מעביר רק שתיים ואת הארבע האחרים זה כותב שאי אפשר כי ה"קובץ פתוח ביוטורנט". מה אני עושה? איך עכשיו מעבירים הכל. תודה ובוקר טוב ישראל |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
T_A טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 167
|
|
חזור למעלה |
|
|
Fishman טיסות סדירות
|
נשלח: 11:49 ,17 יוני 2014, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בסדר... הבעיה עכשיו היא שאני מנסה להתקין זה מבקש שאני אכניס דיסק וכל זה. אני נראה לי אחכה עם כל הבעיות האלה עד שאקנה מחשב חדש... חוץ מזה יש דיסק של שמונה גיגה? |
|
חזור למעלה |
|
|
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 13:58 ,17 יוני 2014, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יו פישמן
אתה שואל על דיסק 8 גיגה כי אתה רוצה לגבות? חבל על הדיסקים- הארד דיסק חיצוני חובה - אצלי מגובים תיקיות התקנה- תיקית DCS World כפי שמותקנת ב program files , מפות, קבצי מוד שונים, בקיצור כל מה שקשור ל DCS גבה בהארד דיסק חיצוני, וכן אתה תצטרך יותר מ 8 גיגה.
אם אתה הורדת את כל הקבצים דרך טורנט לא ברור לי למה הוא שואל אותך על דיסק התקנה, לא ניתקלתי בזה במס' הפעמים שהתקנתי והסרתי את DCS והמודלים השונים. ייתכן ואתה עושה משהו לא נכון בהליך ההתקנה? מקווה שבעניין הזה חבר אחר שנתקל/מכיר את הבעיה יוכל לעזור
welcom ובהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
Fishman טיסות סדירות
|
נשלח: 14:04 ,17 יוני 2014, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יו אמיקו חחח
כן זה שואל אני לוחץ על ההתקנה של הדבר והכל ואז זה מבקש ממני להכניס דיסק אחד וכו'.
יש לזה איזה פיתרון כלשהוא אתה חושב? |
|
חזור למעלה |
|
|
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 14:11 ,17 יוני 2014, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הרי אתה מתחיל התקנה בקובץ exe. ואתה דרך טורנט הורדת מס' קבצים לא? ייתכן והם ממוספרים סידורי לתהתליך ההתקנה הנדרש . כלומר ברגע שהוא מבקש ש"תעמיס" לו דיסק אתה צריך דרך לחצן חיפוש שיופיע בחלון שנפתח על קובץ 1 שהורדת וכך הלאה? אף פעם לא הורדתי בטורנט אבל אם הקבצים מופיעים לך כמו בהורדה מהאתר עם סיומת bin הרי אתה לפעול כפי שהסברתי. מקווה שיפתור את הבעיה...
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world/ |
|
חזור למעלה |
|
|
T_A טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Fishman טיסות סדירות
|
נשלח: 15:16 ,17 יוני 2014, ג' כותרת הודעה: |
|
|
חחח נראה לי אני קונה מחשב חדש וחסל... נמאס מהמחשב ה״משפחתי״.
חוץ מזה שמ יקה אם וריד את כל קבצים סדר מהאתר? מקסימום אני יוריד ת כולם בת אחת והם ידו ביחד.הם ישר יהפכו אוטומטית לקובץ אקס? |
|
חזור למעלה |
|
|
T_A טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי