אני זוכר שהתחילו לצמוח לי שערות לבנות על הראש (עוד בזמן שלא הייתה לי קרחת) עד שאישרו את האינטרנט על הכבלים... זה קרה. וקרה מהר.
חלק גדול מהסנפים המרכזיים כבר קיים. הבעיה היא המשניים. שהם כבר לא בעיה...
שוב, הכל עניין כלכלי.
בתשתיות הקיימות - יכולים לספק לנו תקשורת סימטרית. אבל למה להם ?! אין ממש תחרות...
יקח לנו זמן. הרבה זמן לקבל איכות חיים אמריקאית מבחינת היצע ומחיר. עד אז נשב בסניף מקדונלד מקומי ונחשוב שאנחנו חיים אמריקה...
אבל בסופו של דבר. זה יגיע.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 3:18 ,16 יוני 2014, ב' כותרת הודעה:
מסכים לחלוטין. בסוף זה קורה כאן בארץ. בסוף יהייה לנו דור רביעי סלולרי ובסוף אפשר היה לעבוד ב-5GHz ברשתות Wi Fi(אחרי שמשרד הביטחון הואיל בטובו לשחרר לנו האזרחים תדרים ל-LTE ול-Wi Fi תמורת תשלום מופרז לאחר שקיבל אותם בחינם) לוקח זמן ובסוף זה קורה. גם להפסיק לעבוד עם מודם 32K או 64K ולשלם על האינטרנט לפי דקת שיחה לקח זמן. ואכן את ההשקעה בתשתית מתקדמת מובילה התחרות והיא מבטיחה שבסוף זה קורה(לדוגמא מחיר Flat לסלולרי ותחרות למי יש את רשת הסלולר המהירה בישראל). ובסוף גם תשתית אינטרנט מהיר ברמות הגבוהות תהפוך סטנדרד בישראל. וכמו ששכחנו את המודם 64K נשכח את [ADSL]Asymmetric DSL ונתייחס ל-DSL במהירויות הג'יגה כאילו היה כאן מאז ומעולם.
זה נכון שהתשתית העיקרית של חברת החשמל כבר קיימת, אבל הפרוייקט הסיזיפי וזה שייקח הרבה מאד זמן הוא חיבור של כל הבתים לתשתית הסיבים האופטיים של חברת החשמל, לכן זה ייקח מעט זמן לבלוק הראשון(באר שבע) ויותר לשאר האיזורים, אני מניח שלפריפריה ייקח הרבה יותר זמן(ראה מקרה חיבורי הכבלים שעד היום לא הושלמו בחלק מהיישובים).
הכל נכון. רק רציתי לציין שזה לא ממש מעבר לפינה אלא יותר מעבר לבלוק נחכה בסבלנות ובאופטימיות.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה