צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
liord טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2014 הודעות: 60
|
נשלח: 16:06 ,18 05 2014, א' כותרת הודעה: עזרה למתחיל |
|
|
שלום לכולם,
אני מעוניין להתחיל ללמוד להשתמש בfalcon 4, הורדתי כבר את גרסת BMS 4.32 ואני אקנה ג'ויסטיק עוד מעט. מסרטונים שראיתי מאוד התרשמתי מהריאליסטיות של הסימולטור והמקצועיות של אנשי הפורום כאן. ברור לי שזה סימולטור מאוד מורכב וחייבים להיצמד למדריך (שגם הורדתי מכאן)כדי ללמוד.
אבל ראיתי שיש מדריך לפלקון 4 המקורי ומדריך לפלקון 4 AF שבגדול הם נראים אותו הדבר רק ששמתי לב שלמדריך בפלקון 4 אין את הקטע של ramp start. אין לי ממש ניסיון בסימולטורים של טיסה (hawx 2 לא נחשב..), קראתי מס' מאמרים על איך מטוס טס אבל רציתי לשאול אם זה נכון להתחיל עם פלקון 4 בצמוד למדריך (ואיזה מדריך כדאי-המקורי או המדריך של AF?) וללמוד לאט לאט, משימה לאחר משימה. בתור התחלה אני רוצה רק לדעת להטיס את המטוס (התנעה, המראה, תמרון, נחיתה...)ואת כל הנושא של תקיפה ומערכות הנשק בשלב יותר מאוחר.
תודה מראש וסליחה על החפירה
נערך בפעם אחרונה על-ידי liord בתאריך 14:18 ,19 05 2014, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 17:06 ,18 05 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
ברוך הבא
קודם כל תחפש בפורומים יש המון שאלות דומות.
דבר שני תקרא את המדריך שמצורף בתיקיה של המשחק
דבר שלישי תצפה ביוטיוב בסרטוני ההדרכה של tanit הם מצויינים.
ודבר אחרון הרבה הרבה לטוס ולהתנסות
בהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
liord טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2014 הודעות: 60
|
נשלח: 14:17 ,19 05 2014, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|