הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
נשלח: 0:17 ,20 אפריל 2014, א' כותרת הודעה: בעיה עם הוספת והסרת סינרים - עם תמונות
שלום לכולם!
אז ככה לאחרונה הורדתי סינרי וניסתי להתקין אותו על הסימולטור. הבעיה היא מתי שאני מוסיף את הסינרי בscenery library ואני יוצא מהסימולטור וחוזר הסינרי נמחק מהרשימה! בפעם הראשונה הסינרי עובד ומותקן בהצלחה אבל מתי שאני יוצא ונכנס שוב לסימ' אני צריך שוב להיכנס לscenery library ולהוסיף אותו שוב כדי שהוא יעבוד. גם יש לי ברשימת הסינרים AES שאותו מחקתי מזמן אבל הוא עדין מופיע ושאני מנסה למחוק אותו הוא שוב חוזר לרשימה כאילו הרשימה תקוע או משהו כזה.. אני יסביר לכם את זה בתמונות אולי זה יהיה יותר מובן:
כאשר אני מוסיף את הסינרי:
אני יוצא ונכנס לסימ' והוא נמחק מהרשימה:
אבל בתוך הסימ' הוא עובד:
כאשר אני שוב יוצא ונכנס הסינרי לא עובד ואני צריך לעשות הכול שוב:
ממליץ לקרוא ב-וויקי על הסינרי בפסקה האחרונה שמתחילה בכותרת קובץ scenery.cfg .
זה יאפשר לך לערוך באופן יותר נוח וודאי את ספריית הסינרים. תוסיף את הסינרים אם יש צורך, תסיר את ה-AES. והכל מחוץ ל-FS9.
לדעתי עדיף לנהל את הסינרים דרך הכלי הזה. ב-FS9 בכל מקרה חייבים לצאת ולחזור כדי שהקובץ יתעדכן, אז אין טרחה בלטפל בזה כבר בחוץ עם ה-SCE ואז להיכנס ל-FS9.
ואגב, אם אתה רוצה שעיקר הזמן יושקע בלנסות למצוא לך פיתרון במקום לנסות להתעסק עם זום-אין ו-אאוט של המסך כדי לראות את התמונות שצרפת, אז אל תתעצל וסתם תזרוק print-screen אלא תשתמש בכלי שמגיע עם Win7, הכלי snipping tool(חפש אותו בתיבת החיפוש של כפתור ההתחל).
תשתמש ב-snipping tool כדי לחתוך את החלון הספציפי של התוכנה ולא את כל השקיעות והמפלים של כל טפט שולחן העבודה הפרוס על 2 מסכים כך שלא רואים בו כלום ממה שאתה מנסה להדגים.
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
נשלח: 0:29 ,25 אפריל 2014, ו' כותרת הודעה:
תודה מולי!
סליחה פעם הבאה אני יעלה תמונות מסודרות.
יש לי בעיה עם התקנת התוכנה אני מנסה להתקין את V1.0 ומשום מה לא נפתח ההתקנה.. יש לכם מושג מה הבעיה? אני WIN 7 64 BIT. ולפי הרידמי כתוב שצריך JAVA מעודכן ומותקן לי JAVA האחרון.
עריכה:
הצלחתי להפעיל את התוכנה אבל כאשר אני מוסיף סינרי ועושה save יש את השגיאה הבאה:
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 12:24 ,25 אפריל 2014, ו' כותרת הודעה:
זה כי התקנת את ה-FS9 לספריית ברירת המחדל(ב-Program Files), ש-Windows שומר עליה מכל משמר ולא מאפשר לשמור לשם קבצים, או לעדכן שם קבצים.
אין לך ברירה. תסיר ותתקין מחדש לספריה אחרת מחוץ ל-Program Files הארור.
זו הסיבה שמלכתחילה גם ה-FS9 לא הצליח לעדכן את ספריית הסינרים, scenery.cfg.
ה-Scenery Config Editor פתח קובץ מקביל בשם NewScenery.cfg (כדי לא לפגוע במקורי) וגם אליו אין גישה לכתיבה מאותה סיבה.
זה א.ב. של יהושע בהתקנת תוכנות ל-Windows מאז הוויסטה. לא מתקינים ל-Program Files!! זה מתכון בדוק לבעיות מסוג מה שאתה חווה
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה