צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
eitan1980 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 29, 2012 הודעות: 84
|
נשלח: 6:32 ,5 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: כרטיס מסך |
|
|
שלום,
מכיוון שיש כיום מבחר גדול של כרטיסי מסך וחלקם ממש "תותחים כבדים" ובהתאם גם מחירם .
בכדי להפעיל את bms,DCS ובאטיפילד 4 אני לא בטוח שאני צריך את הכרטיס מסך הכי "תותח" שיש היום מכיוון שאחת הדרישות שלי הם Full HD ולא אולטרא .
אני אחדד את השאלה שלי - מכיוון שכיום אין לי מסך/טלוייזיה שתומכת ברזלוציה של אולטרא אני לא רואה לנכון לקנות כרטיס מסך שתומך בזה.
אז איזה כרטיס/ים כדי לי לקנות ? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 6:52 ,5 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
איתן שלום
זו כמובן שאלה של תקציב ומפרט המחשב שיש לך כרגע .
לפני כחודש התקנתי כרטיס מסך sapphire 7850 oc 2gb שקניתי דרך אמאזון אנגליה ב-100 ליש"ט(כ-600 ש"ח) בגלל המחיר שהתאים לי לשובר מתנה שקיבלתי וגם כי הוא התאים לי למפרט הנוכחי של המחשב מבלי שאצטרך להחליף ספק כח , מאוורר נוסף וכולי ...
אני משחק רק ב bms ויכול לומר לך שהפריימים קפצו מאיזור 25-30 למעל 40 ומעריך שאפשר עוד ע"י שינויי הגדרות במחשב .
אני לא מומחה גדול בדברים האלה אבל שוב הכי חשוב שתגדיר לעצמך תקציב וכדי שיוכלו המומחים שבפורום לעזור לך תפרט את תכולת המחשב שלך (מעבד , זיכרון , ספק כח וכן הלאה)
בהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
eitan1980 טיסות סדירות
|
נשלח: 7:00 ,5 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
התקציב כאן לא גורם מכריח. פשוט לא אוהב לבזבז כסף על משהו שאני לא משתמש.
מפרט: מעבד i7-4770k,
8 גיגה זכרון.
קירור נוזלי למעבד.
ספק 750 כמו ללמולי.
asrock-z87e
ssd and wd |
|
חזור למעלה |
|
|
eitan1980 טיסות סדירות
|
נשלח: 8:19 ,5 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
שכחתי לציין שאין אצלי את הדרישה שיהיה מחובר כמה מסכים לאותו מחשב. בתצורה הסופית זה רק מסך אחד בלבד. |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 14:24 ,5 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
http://www.anandtech.com/show/7392/the-geforce-gtx-770-roundup-evga-gigabyte-and-msi-compared
הייתי הולך על זה:
http://ksp.co.il/?uin=19375
כרטיס עוצמתי, High End, מהיר, מקורר היטב, עם זכרון גדול, עומד יפה בתחרות עם המתחרים הישירים, ולא הגזמה כמו איזה מפלצת ב-3,000-5,000 ש"ח.
זו דעתי(הלא מלומדת).
לא יודע אם זה הכרטיס הכי cost effective מבחינת יחס עלות תועלת, אבל כדי לעשות אופטימיזציה של ה-cost effectiveness תצטרך לעבור על כל ה-benchmarks שיש לכרטיסים עבור המשחקים שהזכרת ולהשוות ביחס למחירם ולביצועיהם. קשה לבחור כרטיס רק לפי ה-spec שלו, לכן בסופו של דבר רובינו בוחרים לפי הכי טוב(הכי חזק) שאפשר להשיג בתקציב שהגדרנו.
eitan1980 כתב: | מכיוון שכיום אין לי מסך/טלוייזיה שתומכת ברזלוציה של אולטרא אני לא רואה לנכון לקנות כרטיס מסך שתומך בזה. | כרטיס חזק זה לא רק תמיכה ברזולוציה 3840x2160 ויותר אלא גם ובעיקר Frame Rate לרזולוציה נתונה (עם עודף כוח חישובי לחישוב AA+AF), עם מספיק זיכרון ל-Triple-Buffering, וכו', וכו'... מולי
נערך בפעם אחרונה על-ידי Muli בתאריך 17:41 ,5 פברואר 2014, ד', נערך בסך הכל 3 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 16:34 ,5 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
בשביל BF4, רק בגלל Mantle של AMD שהמשחק תומך בו, אולי עדיף ללכת על איזה R9. מצד שני המעבד שלך מספיק חזק אז אולי לא תראה שיפור מיוחד, סך הכל המנוע הזה מיועד להסיר עומס מהמעבד שמגביל את המערכת.
לגבי DCS הכל הפוך, עושה רושם שהסימולטור מעדיף כרטיסי Nvidia. זה לא שההבדל עצום, וה6870 שלי מסתדר יופי עם קצת OC. אבל אני אחד והדעות בפורום ED רבות. אבל כאן העתיד הקרוב הוא מנוע גרפי חדש אז אולי כדאי לחכות לEDGE כדי להחליט בדיוק.
R9 280X או GTX770 הם האפשרויות הכי יעילות שראיתי בינתיים. אם נותנים להם קצת OC הם אפילו מתקרבים לכרטיסים העוצמתיים והיקרים יותר.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 16:43 ,5 פברואר 2014, ד', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 16:39 ,5 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ד"א שמעתי כבר על מקרים בו הדריוורים לא תומכים כמו שצריך בMantle, הייתי ממליץ להמתין איתו. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|