צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 16:46 ,26 ינואר 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני חושב שזה עדיין מוגבל בping מול השרת. סך הכל יכול להיות יתרון של מאיות שניה אם הPing שלך נמוך מאוד יחסית למישהו אחר. אבל האם זה באמת משמעותי? לא חושב. אם כבר אז זה יכול לדמות עומס עבודה על הטייס. בסופו של דבר תגיע ליתרון אם אתה באמת טוב, אבל זה יקח כמה מאיות שניה יותר אם החיבור שלך לא משהו.
בסופו של דבר זה חסר משמעות לדעתי בתחום שלנו. זה בעייתי כשמדובר באירועים מהירים יותר כמו משחקי FPS או בכלל כאלה שבהם באמת יש לך רק איזה שניה להזיז את העכבר, ואם לא אתה מחוסל. אבל אצלנו דברים עדיין מתרחשים לאט יותר.
שאלה מעניינת יותר היא זיהוי פגיעה של קליעים, האם השרת מתחשב במה שאני רואה על המסך שלי או במה שהשרת רואה? אם מדובר במה שהשרת רואה אצלו, והפינג שלי גבוה מדי, יוצא שהקליעים שאני יורה הם כאילו איטיים מהרגיל ולא יגיעו למטרה, מה שידרוש היסט גדול יותר כדי לפגוע. אבל אם הפגיעה מזוהה לפי מה שאני רואה אצלי על המסך, היריב בצד שלו אולי יראה אותי יורה לכיוון לא נכון אך בכל זאת ייפגע.
הדגמה טובה לעניין הזה אפשר היה לראות ב Red Orchestra 2, ששוחרר עם זיהוי פגיעה מבוסס צד של השרת, מי שהתחבר עם ping גבוה יותר היה בחיסרון די גדול והיה צריך לירות עם יותר היסט על מטרה נעה, אבל לאחר מכן השיטה עברה שינוי וכעת זיהוי פגיעה שם מתבצע על פי הקליינט, מה שפתר את הבעיה של פינג אבל מכניס טיפה סנכרון גרוע בין השחקנים עצמם, לא שזה משהו שרואים כבעיה. מי שיורה ראשון- יפגע ראשון, כמו במציאות.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 16:56 ,26 ינואר 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
ההבדלים ברשת זניחים, במושגי פינג -
כל עוד אתה עם פחות מ 250 פינג, ההרגשה היא מינימלית.
לגבי חומרה של המחשב -
כל עוד הסימולטור רץ חלק ולא "מקרטע" לא צריך להיות יתרון, אם יש איבוד FPS והסימולטור לא רץ חלק, מן הסתם יותר קשה לכוון ובסופו של דבר להעביר את הרצון שלנו לסימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 17:20 ,26 ינואר 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
חיים היקר
גם אחרי 10 שנים של קרבות ברשת אני עדיין ממשיך להאשים את מהירות הרשת בנפילות שלי ואי הזיהוי שלי.
יותר קל ככה. |
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:53 ,26 ינואר 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
להאשים ? לא האשמתי אף אחד,
וזה גם לא ממקום של לחפש תירוצים או הסברים קלים,
אני מודע ליכולותי, כישורי ולא פחות לחולשותיי ולמיקומי בהיררכיה או "בשרשרת המזון"....
וכל זאת מכיוון שאין פה לחימה "טהורה" מכיוון ש"הלחימה" שלנו נערכת דרך "מתווכים" והשאלה הייתה על המתווכים.
בסה"כ רציתי לדעת נתון חשוב מאד.
נתון שנבדק במציאות וחברות מכל סוג ומין במיוחד בענף הצבאי מוציאות הון תועפות ומשפרות מוצרים גם אם מדובר במשהו מינורי ובלבד שיתן להם מקדם יתרון כל שהוא על פני היריב - חברה או אוייב.
אתה מוציא הון תועפות ורוכש כונן SSD שנותן לך מקדם של כמה שניות יותר למה ? כך !!!!
תשאל את עצמך אתה באמת צריך את אותן שניות ? מה השתנה אצלך לפני ואחרי ? שום דבר מהותי, זה לא שהחלפת כרטיס מסך ישן ומקרטע לחדש, הוספת זיכרון, בסה"כ הנאה, מהירות נטו, נו שויין אז הקדמת אותי בכניסה ל-DCS בכמעט דקה - אבל כנראה זה בכל זאת משהו.
בשנות ה-70 ספורטאים רצו עם מכנסי ספורט רחבים, גרביים עד הברכיים וחולצת טריקו
היום הם רצים עם בגד צמוד גוף , למה ? בשביל עוד כמה שברירי שנייה
אני כבר לא מדבר על רוכבי אופניים, שחיינים והכל בשביל כמה שברירי שניות (ומי גוזר עליהם קופון ? ....)
טייסים בשנות ה-60-90 חבשו קסדות שהיו עם מחפה משקף כזה:
ואילו היום הם חובשים קסדה כזו:
היכן החיפוי הפלסטי של משקף הטיסה ? הורידו אותו ושמו חיפוי בד וגומיות ... למה ? משקל מיותר.
כ-מ-ה ז-ה כ-ב-ר ש-ו-ק-ל ?
כנראה שהמעט הזה הוא בעל חשיבות .
כך אחרי שאני יודע את מקומי ויכולותי אני חייב לשאול ומעניין אותי לדעת גם את השאלה שאשכול זה נפתח עבורה
ועדיין לא שאלתי על "תיחמונים ורמאויות במשחקי רשת" - אבל זו שאלה לאשכול אחר. " לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)
|
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|