צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
נשלח: 17:37 ,29 דצמבר 2013, א' כותרת הודעה: סצינה מסרט מומלץ: my way |
|
|
לדעתי, זו המקבילה היפנית/קוריאנית לסרט החשוב: "להציל את טוראי ראיין"
זה אינו סרט אווירי (אע"פ שדגמתי קטע האווירי, אבל זה כדי למשוך ולעניין)
זה אינו סרט אקשן
זה סרט אנושי,
המלחמה היא הרקע,
הסרט הוא על:
ילדות
חברות
חלומות
תקוות
בגידה
אכזריות
כוחות נפש
צלם אנוש
צלם אלוקים שבאדם
הסרט הוא על תרבויות בעימות עם עברן
זה אינו סרט ילדים !!!
(אע"פ שיודע אני שילדי הדור הזה כבר ראו הכל... מלבד קבוצות אוכלוסייה שמצליחות לשמר את הילדות מעולם המבוגרים )
הסרט מרובה סצינות מלחמתיות חושפניות וקשות באכזריותן !!! וכמו ב"להציל את טוראי ראיין" הסרט זורק את הצופה ללא רחמים לאכזריות המלחמה באשר היא.
עוד זווית למלחמה הנוראה מכולן מלחמת העולם השנייה, שלנו משמשת "כמשחק".
הטכנולוגיה אפשרה ליוצרי הסרט ליצור סצינות מדהימות.
ישנן כמה סצינות שכבר טופלו בעבר ע"י בימאים אחרים כגון בסרט: "אויב בשער" (הקרב על סטאלינגראד)
כאמור, להציל את טוראי ראיין ( הנחיתה בנורמנדי)
ומעניין להשוות
צפיתי בסרט פעם אחת - אני יודע שאני צריך לצפות בו עוד כמה פעמים, אבל חייבים לעשות הפסקה.
הסרט הופץ בארה"ב בשנת 2012, אם יגיע לישראל ? לא ידוע
כמובן שיש לצפות בסרט רק ב-HD חבל על הזמן בפחות מכך.
רקע כללי:
"בדרך שלי" הוא סרטו של הבמאי הדרום קוריאני קנג ג'ה-קיו – ("אחוות המלחמה"), הסרט מבוסס על סיפורם האמיתי של שני אצני מרטון יריבים אשר היריבות שלהם מהילדות מובילה אותם לאורך מלחמת העולם השנייה כשהם נלחמים בשרות הצבא היפני במלחמת העולם השנייה עד אשר דרכם מובילה אותם בדרכים לא סבירות לנחיתת כוחות הברית בחופי נורמנדי. בסרט מככב ג'אנג דונג גון ("דרכו של לוחם")
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NTVMGqMR8ss[/youtube] " לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|