צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 13:24 ,26 דצמבר 2013, ה' כותרת הודעה: מיזוג טייסות בפלקון? |
|
|
לעניין הטייסות--נראה לי מוזר ומשונה שאנו נפרדים לטייסות שונות כשכל טייסת בקושי מחזיקה את עצמה.
אם יש טייסת שהיא שונה מהותית בדרכי פעולתה, זה עניין אחר.
הקהילה הכללית סידרה את עצמה כך שלכל יום מוקדש סימולטור אחר , ופלקון השתלב בימי שני.
תאמינו לי, בואו נמזג את כל הטייסות לאחת אמיתית ופעילה, אלא אם כן כל מיני "אבירי זנב" רוצים להמשיך להחזיק בטייסת משלהם מטעמי כבוד ופיקוד.
אפשר לגשר על כל מיני בעיות של יום בשבוע וכו, אם רק רוצים.
בקלות אפשר להגיע למספר רב של טייסים בכל מפגש שבועי כמו ב DCS וב IL2 להרים תרחישים ולמקסם את ההנאה מהסימולטור הנפלא הזה.
אני מציע שאחד הטייסים הצעירים,שרמתם המקצועית מדהימה, יקח על עצמו את ריכוז הפעילות בפלקון כפי ש XCOM עושה ב DCS, ו VIFF עושה ב IL2 ,ביום קבוע בשבוע.
אני מצידי, מוכן לעזור בכל דרך "לרכז פלקון" של הקהילה.
בהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 14:22 ,26 דצמבר 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
יוחאי,
מצד אחד אני מסכים מאוד עם דעתך, כן נכון וראוי "לרכז פעילות" ולאחד את הקהילה.
מצד שני, אני לא חושב שזה נכון שחייבים "לאחד טייסות". לכל קבוצת אנשים יש השקפה שונה קצת על איך הם רוצים ומעדיפים לשחק, ומה שנכון לקבוצה אחת, לא בהכרח מתאים ונכון לשניה.
אני יכול להבין שאם יש כמה קבוצות קטנות, שכל אחת מהן כמעט זהה לשניה (מלבד משחקי אגו), צריך לעשות מאמץ ולאחד כוחות. היתה תקופה, שבה היו כמה טייסות בולטות, 101, 105 ו-108. לאורך השנים הם נסגרו ונפתחו מחדש בהתאם למחזור החיים הישראלי (תיכון, צבא, חיים). בשלב מסויים (בערך ב2008-2009) היו שתי טייסות פעילות, 108 ו-140. 140 עברה המון גילגולי אגו שונים ומשונים, במהלכם הפכו להיות 110, ואז התפצלו ל110, 107, ו-69 - עדיין עם אותה כמות אנשים. ואז פשוט נעלמו כולם.
כיום שתי הטייסות המסודרות היחידות שאני מכיר הן 108 ו-119.
119 פעילה מאוד במסגרת הביס"ט ולמיטב ידיעתי כיום הם מרכזים הרבה מאוד מתחום האונליין בקהילה.
108 פעילה, אך אנחנו מעדיפים לטוס עם עצמנו בעיקר, בין היתר בגלל השקפת המציאות שלנו והעובדה שאנחנו טסים עם גרסאות פיתוח של שטח ישראל שאינן תואמות לשטחים הפומביים.
אם זאת, במידה ויהיה מתאר רציני שיבנה, נשמח להצטרף. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 16:56 ,26 דצמבר 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
טייסת 101 פעילה בפאלקון וב IL-2.
פעילות משותפת כן, איחוד לא.
יוחאי תטוס קצת כאורח עם הטייסות האחרות כדי לעמוד על ההבדלים.
אלון |
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 18:39 ,26 דצמבר 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
1.אם זה עובד יפה ב DCS ובIL2 לא מבין מה הבעיה., שוב, אלא אם מדובר בהבנה שונה של המשחק.
2. אשמח אם טייסות אחרות יארחו אותי אבל לא נראה לי שאני עומד בתנאי הקבלה. |
|
חזור למעלה |
|
|
acef תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jan 24, 2007 הודעות: 378
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|