צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 13:46 ,7 דצמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
היי מולי,
במקרה רכשתי לאחרונה את האוזניות האלה :
http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-780
קראתי ביקורות כאלו ואחרות עליהן ואני יכול לומר שבסופו של דבר אני מרוצה מהרכישה.
חבר שקנה לפניי אוזניות USB שיתף אותי בהעצמת חווית המשחק והייתי חייב לנסות.
הייחוד באוזניות האלה או בשכמותן הוא שהן מאפשרות שמע של 5.1 או 7.1 ערוצים (הדמייה ע"י שימוש בטכנולוגיה מסויימת) בעזרת שני אלמנטים בלבד.
אף על פי שמדובר בהנחתה מסויימת מבחינה לוגית בביצועים של מערכת כזו, דה פקטו - אתה מקבל תמורה מעולה למחיר. פתאום אני שומע צלילים שלא שמעתי עד כה. הצליל מקבל "נפח" והאטימה של האוזניות מושלמת. מה שמאפשר התנתקות מוחלטת מהסביבה (האחרון יכול להיות גם חסרון).
תמיד היו לי אוזניות פשוטות. שלא שוות יותר מדי. היו לי פעם אוזניות קואדרופוניות. של חברה שנקראת BANG AND ULFSEN או משהו כזה. למרות שמדובר היה במוצר משנות השמונים - איכות הסאונד שהפיק היה מהטובים שהכרתי.
עוד דבר שחשוב לדעת הוא "כרטיס הקול" העצמאי של האוזניות.
באוזניות יקרות יותר רוב הסיכויים שיש מעבד סאונד עצמאי ולכן גם כרטיס קול עצמאי (מה שמאפשר ריבוב ערוצים של כרטיסי קול שונים להתקן יחיד)
באוזניות הפשוטות יותר בחיבור USB מדובר בחיבור וירטואלי בלבד ה"רוכב" על כרטיס הקול הקיים. הוא לא מציע דבר בנוסף מלבד קישוריות ה USB.
בעתיד - ארצה לבנות קוקפיט כזה או אחר, וחשבתי שהכי טוב יהיה לבנות לו סוג של מיקסר קטן שמורכב ממגבר\מנחת נפרד לכל ערוץ. (כך אפשר לשלוט בנפרד על העוצמות של TEAMSPEAK,המשחק עצמו וכו...)
הייתי בטוח שלא אוכל לעשות את זה בחיבור USB. וכבר הייתי מוכן לוותר ולחזור לאוזניות הישנות. אבל... אפשר להגדיר כפתורים ב"קוקפיט" להגברה והנמכה של כל ערוץ בנפרד ולרבב הכל בעצם לאוזניות ה USB. כך שנראה לי שאלך על האופציה הזו.
עם כל חשיפה חדשה של מידע ואפשרויות - הדעה משתנה אבל אין ספק שאוזניות טובות, עם DSP טוב מעלות את רמות ההנאה מהמשחק. כל משחק. ואם זה משחק שתומך בסאונד היקפי - אז בכלל....
אחרי שקדחתי לכם חור בראש אני אוסיף עוד משהו קטן אך גדול...
פעם הרכבתי אוזניות קואדרופוניות. פשוט לוקחים 2 זוגות של אוזניות קטנות. (מהסוג שנכנס לאוזן. מפרקים אותן מהפלסטיקה שלהן ומכניסים לאוזנויות בידוד גדולות (מהסוג שמשמש לבידוד מרעש. זוג קדמי ימין ושמאל וזוג אחורי ימין ושמאל).
איכות הסאונד שתהיה - תאפיל על כל מה שהכרתם.
מוזמנים לנסות !
בברכה,
ניר ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 0:22 ,8 דצמבר 2013, א' כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba כתב: | כרגע האוזניות שלי מחוברות ליציאה האופטית על כ.הקול שלי, האוזניות לפניהן היו USB.
אישית, אני מעדיף את האוזניות עם החיבור הנפרד על פני אוזניות 3.5.
היסה עלולה להשמע מטופשת קצת, אני מסרב להשתמש באוזניות שמכריחות אותי להתכופף ולנתק אותן כדי להשמיע סאונד דרך הרמקולים שמחוברים למחשב (או לפחות היו מחוברים עד לא מזמן).
כאשר החיבור של האוזניות עצמאי, אפשר להחליף את הOUTPUT DEVICE ממערכת ההפעלה וזהו. בלי ניתוקים ועניינים. | חחח, מה זו העצלנות הזאת שקפצה עליך
זאת לא הבעיה בכרטיס הקול הזה, הדרייבר שלו למעשה מחליף את זה של Windows (סימון הרמקול הקטן הוא שלו ולא של Windows) ושינוי הההתקן נעשה דרכו בלי להתכופף, מה גם שהוא מגיע עם קופסת שליטה באוזניות שתימצא מן הסתם על השולחן ותהייה זמינה לשליפת הפלגים במקרה הצורך בלי להתכופף אבל כאמור אין בזה צורך כי מחליפים התקן כרגיל ב-Windows
כך שכאן אין בעיה
ובכ"מ כמו שניר ציין קיים התקן בגרושים שבלחיצת כפתור אתה ממתג בין אוזניות לרמקול.
אם לסכם את התובנות שלי מהדיון הן: שלאוזניות USB ישנו יתרון בשימוש מתוחכם בדימוי וירטואלי של שמע של מערכת surround 7.1 או 5.1 או בפיצ'רים נוספים שאני מכיר של הרעדת האוזניות בתדרים מסויימים לתחושת פידבק, וכנראה שהשמע באוזניות עם פלגים 3.5 רגילים המחוברות לכרטיס קול איכותי ייצרו איכות שמע עדיפה אם האוזניות גם הן איכותיות.
אני מבין שאין עדיפות ל-USB בממשק מול הסימולטור.
רוב תודות על הארת עיניי בנושא מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 14:39 ,8 דצמבר 2013, א' כותרת הודעה: |
|
|
יציאה אופטית אמורה להיות יותר איכותית אם אני לא טועה.
ד"א, בPLAYBACK של הכרטיס קול, אין לך אפשרות לשנות את הDEFAULT DEVICE?
לדעתי זה קיים גם כאשר עובדים עם חיבור 3.5 וגם עם חיבור USB.
עם הUSB זה יוצר עם יציאת PLAYBACK אוט', עם חיבור 3.5 צריך להגדיר את בכרטיס קול שיזהה את הכניסה מקדימה ומאחורה כשתי כניסות נפרדות (לא קיים בכל הלוחות אם) ואז אפשר להעביר את ההשמעה בעזרת הDEFAULT DEVICE.
אני למשל עובד עם DEFAULT COMMUNICATION DEVICE על היציאה של האוזניות, זה מקבל את הסאונד של כל האפליקציות שמוגדרות להשמיע תקשורת (TS, IVC, SKYPE וכו'..) ואת הסאונד של המשחק/המערכת הפעלה אני מוציא מהרמקולים. |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
|
נשלח: 15:21 ,8 דצמבר 2013, א' כותרת הודעה: |
|
|
Muli כתב: | יציאה אופטית היא יותר איכותית אבל אם הכניסה לאוזניות אינה אופטית אז מה היתרון? בין כה וכה בסוף ממירים ל"חשמל" וזה לא נשאר אופטי.. |
יציאה אופטית היא היציאה האידיאלית להעביר מידע דיגיטלי. למרחק גדול , במינימום הפרעות והנחתה.
אבל...
שמע הוא אות אנלוגי. לא דיגיטלי.
כשמעבירים את אות השמע דרך אביזרים שמעבדים אות דיגיטלי מאבדים חלק ניכר מאופי הצלילים.
כדוגמא קלאסית אפשר לומר שמערכות HI FI תמיד ישתמשו במגברים CLASS A או B. ולעולם לא ב CLASS D.
נכון. זה מפתה מאוד להוציא 100 או 200 וואט RMS ממעגל פשוט שבקושי מתחמם... את ההבדל באיכות השמע יכולים לשמוע גם אלו שהאוזניים שלהם לא "מאומנות" לכך...
אם זה נוח - סבבה. אם זו הדרך לבחור בה בשביל לקבל איכות ... מצטער. אבל אני לא חושב כך... ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות