צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
acef תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jan 24, 2007 הודעות: 378
|
נשלח: 20:25 ,5 דצמבר 2013, ה' כותרת הודעה: שני כרטיסי מסך |
|
|
שלום,
ברשותי מחשב:
i7 3770
לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h
ספק כוח קורסאייר 850W
ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS.
לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים.
אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI.
כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים).
ניסיתי עם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים.
מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון?
תודה.
108 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Cheetah טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 750 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
acef תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jan 24, 2007 הודעות: 378
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 23:13 ,5 דצמבר 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לפני הכל, איך שאני מבין את זה, דרך קרוספייר הכרטיס הראשי הוא היחיד שיכול להוציא פלט למסכים.
לAMD יש תרגיל שקראו לו Eyefinity. הם יכולים לחבר שישה מסכים, ודורשים שימוש ביציאות Display Port קודם כל. גם כאן כל המסכים צריכים להתחבר לכרטיס אחד.
יש להם המון דקויות שצריך לקרוא ולחקור אז עדיף פשוט לקרוא את הfaq שלהם:
http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/AMD-EYEFINITY-TECHNOLOGY/HOW-TO/Pages/set-up.aspx
צריך לשים לב לגרסת יציאות הDisplayport בכרטיסים שלך. מסתבר שלא נורא אם יש להם מעט מדי יציאות, עבור גרסה 1.2 (ולפי AMD, דגם 7850 מצוייד בגרסה זו) אפשר לחבר מפצל ייעודי, MST Hub, ולפתור את בעיית הכמות. מפצל כזה הוא אקטיבי בעצמו ולכן לא אמור לחייב מתאמים אקטיביים לחיבור של VGA או DVI לפורטים שלו.
או שתוכל לבדוק אם המסכים שלך תומכים באותה טכנולוגית MST, ושם תוכל פשוט לחבר מסך למסך.
עקרונית תוכל לחבר ככה שישה מסכים ליציאה אחת בכרטיס המסך. ואם אני לא טועה, תוכל להשתמש במפצל מחובר לפורט DP ומסכים אחרים לחבר לשאר הפורטים בכרטיס המסך.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HPeIpcPuucU[/youtube]
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|