צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Artik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2006 הודעות: 467
|
נשלח: 17:49 ,26 נובמבר 2013, ג' כותרת הודעה: עדכונים לגבי תרחישי מלחמת העצאמות עבור Aces High 2 |
|
|
שלום חבר'ה.
רציתי לעדכן אתכם לגבי ההתקדמות שלי עם הכנת התרחישים. ההכנה דורשת מספר שלבים: (א) הכנת רק היסטורי, (ב) הכנת מפת הזירה, (ג) הכנת סקינים מתאימים, במיוחד עבור תרחישים לא של מלחה"ע ה-2, (ד) הכנת כללי המשחק עבור סוגים מתאימים של תרחישים (ה)תיאום העלאת התרחיש עם מנהלי הקמפיינים של AH.
אני כבר בשלב ד' !!!
המון תודה לאלון, אריאל ומיכה על החומרים שהם העבירו לי.
מפה
את הסקינים אתם יכולים לראות בדיון הזה http://www.preflight.us/HE/ftopict-21537.html
את המפה (כלומר מה נמצא עליה לא המפה עצמה) ניתן לראות כאן:
http://cppcms.com/files/ah/1948/tactical-map.png
למי שלא מכיר AH. הבסיסים שמסומנים ב-A הם Air-Bases ומסומנים ב-V הם vehicle bases - קרי נקודות האחיזה של חי"ר/שריון.
הקווים הצהובים הם vehicle spawn points - קרי נקודות זינוק קרובות ליעדים (כדי לא למהוג בשרמן במשך שעות ליעדים רחוקים).
המפה והזירה מותאמת לחזית ישראל-מצריים בתום ההפוגה השניה.
תרחישים
אני מכין שני אירועים המתאימים איזור זמן ישראל
Sunday European Campaign
אירוע קטן יחסית שרץ במשך 3 מפגשים שעתיים כל אחד. בד"כ משתתפים בו מעט יחסית אנשים (20-30 ללא הרשמה) אבל גם האווירה הרבה יותר חופשית.
אין בד"כ מגבלה של מספר מטוסים/חיים שאתה יכול לקחת, אבן יש מטרות ברורות שצריך לבצע אותן כדי לנצח בסיבוב.
אני מכין אותו על בסיס מצבע יואב:
- יום ראשון - מבצע אגרוף - השמדת מטרות ספציפיות בבית ג'יברין (בין גוברין), פלוג'ה, באר שבע, עזה ואל-עריש.
- יום שני כיבוש בית גוברין ובאר שבע
- יום שלישי פתיחת מסדרות ההפרדה בין הכוחות המצריים (יצירת כיס פלוג'ה) - כיבוש אשקלון או בית חנון (מה שמצליח) כדי לגרום להם לשגת (מבוסס על קרב על משלטי חוליקאת)
אני כבר לקראת סיום הניסוחים כדי להגישם לצוות מנהלי הקמפיינים
Scenario
זה האירוע הגדול ביותר שרץ באיזור זמן אירופאי, שאוסף בין 120 ל-200 משתתפים בכל פעם (אגב זה חצי מכמות המשתתפים ב-FSO רץ שעות נוחות לארה"ב)
זה אירוע עם הרשמה מראש, עם ניהול ופיקוד הרבה יותר ברורים. גם המטרות הם לטווח ארוך יותר.
אירוע זה רץ במשך 4 מוצ"שים 3 שעות כל אחד. בד"כ מבוסס על חיים 1 או לפעמים 2 לטייס והקמפיין מתגלגל בהתאם להצלחות של כל אחד מהצדדים.
דומה לדמפיינים של IL2 שאתם מכירים אבל הרבה יותר גמיש מבחינת הכללים, אפשר לתדלק, יש כללי "חיים" גמישים ובד"כ נותנים מה שנקרא הזדמנויות נוספות.
כרגע אני עובד על הכנת כללים ומטרות כדי להגישן לצוות מנהלי קמפיינים של AH טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Artik טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 17:57 ,27 נובמבר 2013, ד' כותרת הודעה: |
|
|
עבודה מדהימה ארטיום.
כל הכבוד!
למרות שהקמפיין שאתה בונה מאוד מושך אות, לצערי אני מוצא שאין לי זמן לכל כך הרבה סימולטורים והחשבון של AH פשוט נח לו פתוח ומוריד לי כל חודש 15$.
נכון לעכשיו סגרתי את החשבון, במידה ויהיה אפשר להשאיר את החשבון בתצורת הקפאה הייתי משאיר את החשבון אבל הם לא מאפשרים משהו כזה
בהצלחה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|