צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Roy Pinhasov טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 18, 2013 הודעות: 27
|
נשלח: 17:44 ,2 נובמבר 2013, שבת כותרת הודעה: הגזמה בזמן |
|
|
תגידו מנהלי פלייט סימולטור למה לוקח יותר מ3 חודשים לאשר הורדה!!!!!!!!!!!!!!! למה את כל השאר בשנייה אישרתם.!? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
שמים12 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 24, 2012 הודעות: 990 מיקום: פריפלייט
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 18:38 ,2 נובמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
לפני הכל- הדבר היחיד שמעורר רגשות עזים שקשור לזמן ולפריפלייט הוא כמות הזמן שהאתר הזה קיים.
מדובר בעניין שנוגע לאתר עצמו ולא לפורום, לכן מנהלי הפורומים לא אמורים להיתקל בשאלות כאלה.
אל בדיקה ואישור ההורדות לאתר יכולים לגשת שני אנשים. אחד מהם הוא אני.
אף הורדה לא אושרה כאן "בשניה", אי פעם.
שלחת כמה וכמה הורדות, אז אני בטוח שאתה מכיר כבר את הכללים היחידים עבור הגשת הורדה:
ציטוט: | • שלח הורדה יחודית רק פעם אחת.
• כל הקבצים להורדה עוברים בדיקה לפני פרסום.
• לא מותרים בתיאור ההורדה תגי HTML.
• פריפלייט שומר את הזכות לשנות או לערוך כל הורדה שנשלחה.
• שם המשתמש והאיפי נשמרים במערכת, אז בבקשה לא להיתעלל במערכת. |
בשום שלב לא הבטחנו להעלות את ההורדה לאתר בוודאות. זו הסיבה שיש בדיקה.
סלח לי שלוקח לי זמן לחפש ולהוריד מודלים לצביעות שמפרסמים כאן, בלי שהן כוללות את המודל עצמו. סלח לי שאיני קונה או מוריד גרסה פרוצה של מודל מסחרי שמפורסמת כאן צביעה עבורו, רק כדי לבדוק אותה. מתנצל על כך שאני נאלץ לחקור את רישיון ההפצה של POSKY כדי לבדוק אם התוכן שאנחנו עומדים להעלות לשרת שלנו מתאים לדרישות ההפצה של היוצרים שלו, רק בגלל שמדובר בחבילות שלא כוללות שום Readme ששומר על זכויות היוצרים של POSKY בגלל שהמודל שלהם כלול בהורדה (ואת התהליך המייסר הזה כבר עברתי פעם כשיצרתי חבילה עבור מודל שלהם לפי 4X-AXL).
אני גם מתנצל על כך שאני מוריד לתחתית סדר העדיפויות הורדות שכבר נמצאות באינדקסים הגדולים כמו Flightsim.
ההורדות יעלו לכאן כמו כל אחת אחרת שנמצאה תקינה. זה הרי האינטרס שלנו. אבל זה לוקח זמן כאשר הן לא תקינות. ותודה, אני מעדיף לתקן אותן בעצמי.
השתמשת ביותר מדי סימני קריאה ואין לנו יותר כאלה על השרת. במידה ותדרוש מהשרת להציג עוד יותר סימני קריאה, נאלץ למנוע ממך שימוש נוסף במערכת הפורומים.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|