צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 8:51 ,16 אוקטובר 2013, ד' כותרת הודעה: רון ארד 16.10.1986 |
|
|
שלום חברים
מוזר שלא מצאתי באף עיתון אתר או ברדיו איזכור לתאריך היום (ייתכן בגלל שכולם עסוקים ביום השנה לרצח ראש הממשלה רבין ), ולכן הייתי חייב להזכיר כי היום לפני 27 שנים בדיוק
(16.10.1986)הופל מטוס פאנטום ישראלי בשמי לבנון ושני אנשי הצוות נטשו בשלום . הטייס חולץ על מגלשי מסוק קוברה והנווט רון ארד נלקח בשבי ע"י ארגון "אמל" . למעשה מחודש מאי 1988 גורלו לא נודע על אף הודעות כאלה ואחרות של ארגון חיזבאללה ודומיו .
לפני כעשור קראתי כתבה על שני מתנגדי הממשל האיראנים שערקו למערב וסיפרו שהוחזקו בכלא הכי שמור בלב טהראן ובתא לידם הוחזק טייס ישראלי . לפי הכתבה הם נמצאו דוברי אמת בבדיקות פוליגרף
חייב לציין שבאופן אישי לאחר סיום קורס הקצינים והשירות הארוך בלבנון , נפלה אצלי ההכרה שמדינת ישראל לא תמיד תעשה הכל כדי להחזיר את חייליה הביתה וזו הייתה נקודת מפנה בהשקפתי כקצין .
הכי מוזר שבשביל אזרח שניסה לעשות כסף קל בעסקאות סמים והוחזק בשבי , היו מוכנים לחתום עיסקה .
הלוואי ויבוא יום שיוחזר רון ארד למדינת ישראל |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 9:55 ,16 אוקטובר 2013, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מצטער, מה שכתבת זו פשוט דמוגוגיה! במיוחד לאחר שעבור גלעד שליט החזרנו איזה 1000 מחבלים!
אין עם מי לחתום עסקה בשביל לקבל את רון ארד ולכן לא חותמים (!), לא כי "ישראל לא תמיד תעשה הכל כדי להחזיר את חייליה הביתה "
המדינה עשתה מאמצים אמיתיים בשביל להחזיר אותו ויש מספיק מאמרים/ספרים/כתבות בנושא.
לצערי אני סקפטי לגבי החזרה שלו... לפי פרסומים שונים יש עילה סבירה שהוא כבר לא בין החיים... אני מקווה שהפרשה תיחרץ לכאן או לכאן (אשתו אגב עדין נחשבת עגונה ולא יכולה להתחתן שוב ולנהל חיי משפחה. הכרזה עליו כהרוג תקל גם עליה)
הלב עם רון ארד. זה כואב ומתסכל... |
|
חזור למעלה |
|
|
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 12:54 ,16 אוקטובר 2013, ד' כותרת הודעה: |
|
|
היי nikos
מצטער אם נפגעת , בסה"כ כתבתי על הרגשה אישית שחויתי בזמנו . זו בטח לא דמגוגיה ולא תעמולה זו תחושה אישית שעברה עליי בזמן שירותי הצבאי (וכמובן אתה רשאי שלא להסכים).
דרך אגב וללא ניסיון לפגוע כנראה שאתה צעיר ממני בהרבה ולכן לא זוכר את הפספוסים שנעשו ע"י גורמים מדיניים שיכלו להביא לעסקה עוד כשהיה עם מי לדבר . |
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 13:21 ,16 אוקטובר 2013, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אישית אני מתבייש שלא זכרתי.
פרסמתי על הקיר בפייסבוק.
תודה על התזכורת.
יש דברים שאסור לשכוח.
לדעתי יש מקום לפרסם בעמוד הראשי תמונה של רון בתאריך הזה. ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|