מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של מטוסי בואינג 757/אמבראר E-195LR/אמבראר E-190-200LR וגם את האיירבוס A320 של ארקיע או לינק להורדה של צביעה של המטוסים?
הורדתי את הProject Arkia של N.H.D ושאני שם את האיירבוס זה יוצא לי מהסימולטור. שאני שם את האמבראר הכנפיים שקופות. ושאני שם את הבואינג 757 (זה מגיע בשתי דגמים) המטוס יוצא שקוף/שחור.
הצביעות שאתה מדבר עליהן נוצרו למטוסים בתשלום, אם אתה רוצה אתה יכול לקנות את ה- 757 של qualitywings, ואת האמבראר של וילקו, ואם אתה רוצה איירבוס ישראלי יש את האיירבוס של אירוסופט ויש לו גם צביעות של ישראייר ושל ארקיע
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2012 הודעות: 1078 מיקום: f-16 I cocpit
נשלח: 15:52 ,23 ספטמבר 2013, ב' כותרת הודעה:
הורדת את הProject Arkia מאתר לא חוקי, אם מטוסים פרוצים ובזה לא נוכל לעזור.
ותחפש גם אתה אנחנו לא יכולים לחפש כל דבר בישבילך.
אירבוס A320 תוכל למוצוא בחיפוש בגוגל. [חינימי]
או מהאתר של איירוסופת בתשלום.
sqwerwfdr32233 כתב:
מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של מטוסי בואינג 757/אמבראר E-195LR/אמבראר E-190-200LR וגם את האיירבוס A320 של ארקיע או לינק להורדה של צביעה של המטוסים?
הורדתי את הProject Arkia של N.H.D ושאני שם את האיירבוס זה יוצא לי מהסימולטור. שאני שם את האמבראר הכנפיים שקופות. ושאני שם את הבואינג 757 (זה מגיע בשתי דגמים) המטוס יוצא שקוף/שחור.תודה מראש.
זה כי אתה הורדת מטוס פרוץ.
בפעם הבאה אל תתחכם, ותוריד אך ורק בתשלום, על המטוס הזה מישהוא עבד והשקיעה, ומגיע לו כסף.
שאתה הולך לסופר אתה משלם למוכרת ולא גונב, אז אותו דבר אם המטוסים.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה