צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 1:41 ,16 ספטמבר 2013, ב' כותרת הודעה: טייסת 201 הצילומים האבודים |
|
|
לפני 10 שנים (ציון 30 שנים למלחמת יום הכיפורים) הוקרן בערוץ 10 סרטו של מנשה רז על הצילומים האבודים של טייסת 201 (צילומים שנעשו בטייסת בזמן המלחמה ונעלמו) במסגרת הסרט תואר בין השאר סיפורה של טייסת 201 במלחמת יום הכיפורים תוך שילוב אותם צילומים אבודים אשר נמצאו והיוו סיבה מצויינת לכנס ביחד מחדש את יוצאי הטייסת באותה מלחמה.
הקלטתי את הסרט בזמנו, as is, כולל הפרסומות באמצע. לא התעסקתי עם עריכה, קידוד, הסרת פרסומות וכו'.
הסרט רלוונטי ומעניין באופן כללי, ובמיוחד בשילוב עם הספר המומלץ "בשם שמים" של אבירם ברקאי. שמתרכז בסיפורה של 201, אבל גם בסיפור חיל האוויר בפרוץ המלחמה.
הסרט באורך 40 דקות מאד מעניין, לטעמי.
אפשר להוריד את הסרט מכאן
תהנו
אגב, אם מישהו יודע איך מנקים את הסרט מהפרסומות המעצבנות הללו, נראה לי שכולם ישמחו אם יעשה את השירות לנו. מולי
נערך בפעם אחרונה על-ידי Muli בתאריך 20:56 ,16 ספטמבר 2013, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 6:44 ,16 ספטמבר 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
היי muli
ניסיתי להוריד את הסרט (כדי לערוך אותו ללא הפרסומות בתוכנה מיוחדת) אבל לצערי קופצת הודעה שעליי להתקין גוגל כרום . יש לך קישור ישיר להורדה כדי שלא אצטרך להתקין את הדפדפן ?
אופיר |
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 16:42 ,16 ספטמבר 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
א.
KfirC2 כתב: | תודה רבה מולי
שאלה טכנית: האיכות של הסרט הייתה כך גם במקור או שנאלצת לקודד לרמה סבירה על מנת להעלות לפורום ?
אם יש לך איכות יותר טובה אשמח לקבלה גדולה ככל שתהיה ולעשות עבודת קידוד איכותית יותר למעוניינים. | לצערי, אין לי איכות טובה יותר.
זה הוקלט לפני 10 שנים בדי וי די מקליט, אחד הראשונים שהיו אז, וזה מה שהוא ידע לייצר באותה תקופה (לדעתי זה מקודד אפילו ב-mpeg-1).
לטעמי, חוץ מהפרסומות, האיכות טובה למדי.
ב.
ofir1016 כתב: | היי muli
ניסיתי להוריד את הסרט (כדי לערוך אותו ללא הפרסומות בתוכנה מיוחדת) אבל לצערי קופצת הודעה שעליי להתקין גוגל כרום . יש לך קישור ישיר להורדה כדי שלא אצטרך להתקין את הדפדפן ?
אופיר | Mega נתמך ע"י HTML5 והדפדפן חייב לתמוך בזה ע"מ שתהייה תאימות לאתר ההורדות Mega. יכול להיות שיש בעיית תאימות מול IE, מקסימום תתקין כרום/פיירפוקס. אני משתמש בפיירפוקס ולא כרום. (מותקנים לי גם כרום, IE ואופרה, למקרה הצורך, לעיתים זה עוזר, זה לא מזיק ולא כבד).
אין לי קישור ישיר להורדה, זה האתר היחיד שאליו העליתי, והיחיד שאני מכיר שתומך בגדלים כאלה של קבצים(960MB). מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 0:47 ,17 ספטמבר 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
106thE-LOL כתב: | יהיה נחמד אולי לעלות את זה לדף יוטיוב שלנו | זה קצת גדול ליוטיוב, אני חושב..(בכ"ז כמעט ג'יגה..).
KfirC2 כתב: | הקידוד הוא של MP4 המשקל כ-3 G | נשמע לא הגיוני(בלי שאני מבין יותר מדי), הרי לא נוספה איכות או אינפורמציה נוספת, רק מוסרות אי אלו דקות מהסרט, למה זה יוצא כבד פי 3 מהמשקל המקורי של כ- 1GB(שגם הגודל הזה גדול יחסית בגלל הדחיסה הנמוכה של ה MPEG-1)?
האיכות הנוכחית היא בסדר לצפייה במחשב, צריך לזכור שההקלטה היא מהטלוויזיה:
כך שאין צורך לקודד ב-1080p ובאיזשהו קצב ריענון אסטרונומי, זה פשוט מיותר ומגדיל את הקובץ בלי טעם(אין את האינפורמציה בסרטון לקבלת איכות כזאת). נראה לי לפי הגודל המפלצתי של הקובץ שקודדת ב-HD..., וגם אז-המקודד כנראה שלא כל כך יעיל ואופטימאלי.
בכ"מ, אם זה הנתון, אז אולי פשוט עדיף להשאיר את הסרט כפי שהוא, ושכל אחד "יריץ" את הפרסומות, יש רק 2 פרקי פרסומות לקראת הסוף, מעצבנות אמנם, שעם נגן ווידאו אפשר לרוץ קדימה ולדלג עליהם.
ואם אפשר לנקות את הפרסומות ולהגיע לגודל לא גדול משמעותית מהג'יגה המקורי או קטן יותר ובאיכות קרובה למקורית אז עדיף כמובן
בכ"מ, תודה רבה על המאמץ והעבודה שהושקעה. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
lironk1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 04, 2018 הודעות: 5
|
נשלח: 0:25 ,24 ספטמבר 2021, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כשאני נכנס לקישור הוא מציג הודעה שהקובץ אינו קיים יותר...זה מעודכן? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|