צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Zeevs86 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 30, 2012 הודעות: 28
|
נשלח: 13:43 ,7 ספטמבר 2013, שבת כותרת הודעה: איזו מצלמה לקנות בשביל FaceTrackNoIR? |
|
|
אהלן. אני רוצה לקנות מצלמת webcam בשביל התוכנה FaceTrackNoIR. על איזו ללכת? (קונה מארץ ועדיפות לKSP\IVORY). תודה!
(ואני חדש בתחום אז אם יש המלצה על שילוב של מצלמה-תוכנה אחר, אשמח להצעות!) |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
Zeevs86 טיסות סדירות
|
נשלח: 15:15 ,7 ספטמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אבל איפה ניתן לרכוש Track IR? איזו גרסה מומלץ? לפי מה שראיתי, אפשר להזמין רק מחול. ועל חול אני לא מתלהב בגלל כל העניין של האחריות.
במה אני טס?
Cliffs of Dover
DCS |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 15:47 ,7 ספטמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
הסוכן של Naturalpoint בארץ עדיין בעסק?
באתר שלהם הוא עדיין רשום:
http://www.naturalpoint.com/trackir/01-store/store-international-dealers.html
בפיסיגיימס כרגע אין במלאי אבל הם יכולים לייבא.
http://www.pcgames.co.il/pc-TrackIR_5_Pro-Track_IR_5_Pro-20061.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1
הפתרון של TIR זה משהו שנותן לך תאימות מלאה גם לעתיד. לדוגמה עכשיו בDCS אחרי עדכון 1.2.6 היתה איזה תקלה עם FaceTrack, אבל עם TIR זה לא יקרה, ואם יקרה תקבל פתרון מאוד מהיר לבעיה. כמובן שגם איכות העקיבה בTIR גבוהה בהרבה.
הפתרון של תוכנה חינמית בשבילי זה מספיק טוב, גם אין לי בעיה להתעסק קצת עם המצלמה כדי לשפר את היכולת שלה לקלוט IR, או לשבת זמן מה ולסדר את התוכנה כך שתעקוב הכי טוב שאפשר.
אם תראה מצלמות תחת המותג TEAC- אל תיגע בהן. הדרייברים שלהם נוראים.
האידאל היום עבור עקיבה כזאת, הוא מצלמות שמסוגלות לתת לך קצב פריימים גבוה יותר מ30. כאן PS3 Eye שולטת בתחום.
צריך להתעסק איתה קצת מבחינת דרייברים כי היא לא מיועדת לPC, אבל אנשים בנו פתרונות מוכנים.
אם תרצה מצלמת רשת פשוטה, נסה מצלמות של לוג'יטק. אני משתמש בלוג'יטק C160 שזרקו עליי במקום לפח (עקיבה חינמית אמורה להיות חינמית עד הסוף ). זוית הראיה שלה רחבה למדי עבור ישיבה מול מסך וזה נותן מרחב תנועה גדול אפילו יותר ממה שצריך, אם כי אתה תופס ככה פחות מקום בפריים ולכן רזולוציית העקיבה נמוכה יותר.
רק היה צריך לפרק אותה כדי להסיר את הפילטר IR החזק שלה, שחסם ב100% את הלדים שלי. הבעיה במכשיר סיני כזה היא שהכל שם מסודר מתוך הנחה שאף אחד לעולם לא ינסה לפרק אותה, לקח לי שעה למצוא מברג מתאים.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 15:54 ,7 ספטמבר 2013, שבת, נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Zeevs86 טיסות סדירות
|
נשלח: 15:55 ,7 ספטמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ואם אני רוצה להשתמש בלי לדים? עם תוכנה שהזכרתי בתחילת הדיון? איזו מצלמה לקנות?
ניסיתי אותה במחשב נייד, עם חומרה ישנה ו99% מהזמן זה קלט את התנועה באופן די טוב.
הבעיה שלtrackir אין לי כסף ואני לא כל כך שחקן hardcore אלא משחק פעם בשבוע גג
נערך בפעם אחרונה על-ידי Zeevs86 בתאריך 15:56 ,7 ספטמבר 2013, שבת, נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Zeevs86 טיסות סדירות
|
נשלח: 16:15 ,7 ספטמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
הבנתי.
בתוכנה עצמה כשניסיתי (וזה היה צהריים) עם חלון פתוח התוכנה זיהתה את כל הפנים שלי, וזה עוד במצלמה זולה במחשב הנייד בן הארבע שנים שלי. אני בטוח שכל מצלמה שאני אקנה כיום תהיה טובה יותר?
בכל מקרה אני אבדוק בZAP מה אפשר למצוא. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 23:28 ,10 דצמבר 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר לבנות לדים+ לקנות מצלמת PS3EYE... לפרק לה את הפילטר IR זה לא תענוג גדול אבל אפשרי+ לשחק עם הפרופיל של point tracker (בתוך facetracknoIR) לוקח קצת זמן אבל בסוף העסק עובד מ-ע-ו-ל-ה ולא עולה 150$... לי עלה קצת פחות מ 100 ש"ח.
אם אתה לא בקטע של להלחים/לפרק/לשפצר- בזבז את הדולרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|