כל צוות אווירובטי לוקח סיכונים - זה פשוט חלק מהמקצוע - וד"א גם צוות האווירובטי של חה"א עושה דברים דומים מבחינת קרבת הטיסה אם כי לא באותה רמה של סיבוכיות.
djmid כתב:
כמו כן הייתי שמח לדעת למה משמשים הפסים האלו בחופה
זה לצורך נטישה - כדי לזרז תהליך ההפלטה. החופה לא מושלכת אלא נהרסת - הפסים האלה הם חומר נפץ פלסטי שמרסק את החופה ודרכה נפלט הטייס. אתה תראה את זה בהרבה מטוסים בהם מהירות הנטישה היא מאוד קריטית כמו מטוסי המראה אנכית כמו Harrier או F-35B שטסים בקרוב לקרקע במצבים בעלי סיכון גבוה.
זה לצורך נטישה - כדי לזרז תהליך ההפלטה. החופה לא מושלכת אלא נהרסת - הפסים האלה הם חומר נפץ פלסטי שמרסק את החופה ודרכה נפלט הטייס. אתה תראה את זה בהרבה מטוסים בהם מהירות הנטישה היא מאוד קריטית כמו מטוסי המראה אנכית כמו Harrier או F-35B שטסים בקרוב לקרקע במצבים בעלי סיכון גבוה
נראה לי שלא הבנת את הכתוב בויקיפדיה . מה שאמרו שם זה שהחופה מופעלת ע"י מטעני חומר נפץ שמעיפים אותה כלפי מעלה והחוצה . לא דובר שם כלל בפסים שעל החופה. אם אלו חומרי נפץ , כיוון היזימה שלהם (כלומר כיוון הפעלת מנגנון הפיצוץ) יגרום לכך שהפיצוץ יפצע את אנשי הצוות . לפי מה שאני מבין מקצת חיפושים וכמה תוכניות שראיתי בעבר בערוצי מדע והיסטוריה הפסים נועדו לצורך התמצאות של הטייס ולמניעת מצבים כמו ורטיגו . בטורנדו יש מנורות בצד החופה שלפי מצב המטוס נדלקות בהתאם כדי לעזור לטייס להתמצא .
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה