צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
saar767 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 09, 2010 הודעות: 258
|
נשלח: 15:31 ,10 יולי 2013, ד' כותרת הודעה: WIN 8 |
|
|
היי,
ראיתי כאן http://www.preflight.us/HE/ftopict-20925.html שכבר דובר רבות על האם להתקין WIN7 או WIN 8 על מחשב חדש.
אז גם לי יש מחשב חדש ואותה דילמה.
ראיתי שלפני שבועיים יצא גרסה 8.1 ובגלל זה אני שואל את מי שענה בדיון הקודם, האם זה יותר טוב?
הדעות היו חלוקות וכמו שאני מבין זה עדיין ככה גם בכל העולם, אבל האם העדכון של 8.1 שעשה אותו יותר דומה בממשק ל 7 יותר נוח לעבודה? מבחינת הסימולטור אני מניח שאין שינוי... אני עם FSX וממה שהבנתי אין בעיות.
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
the-pilot טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 09, 2012 הודעות: 382
|
נשלח: 15:51 ,10 יולי 2013, ד' כותרת הודעה: |
|
|
עדכון 8.1 יצא רק בגרסת קדם הפצה, הוא רק בגרסת בדיקה, הוא עדיין לא יצא בגרסה המלאה.
בעדכון 8.1 נוסף לשולחן העבודה הכפתור של ווינדוס, אבל הוא מוביל לתפריט הסטארט הרגיל של ווינדוס 8, אבל יש כמה תוכנות שמחזירות את הכפתור הזה שפותח את התפריט סטארט של ווינדוס 7.
אני משתמש בווינדוס 8, והוא יותר מהיר מהווינדוס 7, גם אני טס בFSX ואין שינוי או בעיות מיוחדות בגלל הווינדוס 8. אני מעדיף את ה-8 כי הוא יותר נוח לי, ויותר מהיר.
העדכון 8.1 לא יעשה אותו יותר נוח לעבודה, הוא ישאר בערך אותו דבר. |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|