צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
francoz טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 20, 2011 הודעות: 19
|
נשלח: 22:39 ,26 יוני 2013, ד' כותרת הודעה: saitek 52pro modes and falcon bms |
|
|
אני מבין שאפשר להשתמש ב MODES של הג'וסטיק על מנת לתכנת המון פונקציות של כל כפתור עם תוכנת ה SST המצורפת.
אחרי שאני מתכנת ב SST, איך אני גורם ל BMS להכיר בהגדרות האלה?
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 7:24 ,27 יוני 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
בוקר
אתה כעיקרון לא גורם לשום תוכנה "להכיר" בפונקציות, זה לא עובד ככה. הממשק של ה X-52 ודומיו מבוסס על "הדמיית מקלדת", ז"א שפונקציות שמתוכנתות בפרופיל הנוכחי סעצם נראות למחשב כמו שלחצת על מקש (או קומבינציה כלשהי) במקלדת, לפי מה שמוגדר בתכנות. ברגע שאתה מעלה את הפרופיל, זהו זה עובד, תבדוק בחלון טקסט ותראה שאתה יכול לכתוב בעזרת ה HOTAS כל מיני אותיות שהגדרת.
מה שאתה כן צריך לגרום ל BMS להכיר זה את הג'ויסטיק עצמו במסת ה Setup, ז"א אתה צריך לוודא שמוגדרים לך שם הסטיק והמצערת ומכוילים כמו שצריך, תבדוק שהצירים של המצערת וה Rudder גם כן מכוונים למה שאתה רוצה. אני אישית גם משתמש בשני הגלגלים שעל המצערת כ:
1. ברקס קרקעי
2. Manual Range Knob
כמובן אתה יכול להגדיר עבור כל גלגל או ציר מה שבא לך לפי האפשרויות במסך ה Setup.
הפונקציות האלו שמוגדרות במסך ה Setup אינן "הדמיית מקלדת" אלא אלו כבר פונקציות DX ש"מדברות" ישירות עם המחשב. אתה לא יכול לשנות אותן בין המודים השונים. אצלי למשל הכפתורים היחידים שמוגדרים DX הם הפיקל וה Trigger של התותח (שמשמש בסימולטור גם לסימון לייזר ידני, תלוי באיזו דרגת לחיצה, יש שם 2 דרגות)
בהצלחה ותשאל שוב אם אתה לא מסתדר.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
francoz טיסות סדירות
|
נשלח: 8:58 ,27 יוני 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
בוקר,
תודה על התשובה המפורטת,
לגבי העלאת הפרופיל,אחרי שאני מגדיר את המקשים בתוכנת הג'ויסטיק זה נשמר בקובץ מסויים ( PRO נדמה לי).
האם חשוב לשמור את הקובץ בתיקייה מסויימת?
ניסיתי בעבר לשים בתיקייה של BMS ששם כל הגדרות המקלדת ומשם להעלות אותו ב SETUP של BMS , הקובץ לא מופיע.
(אני מניח שאני מפספס כאן משהו לגבי העלאת הפרופיל של הג'ויסטיק כדי שזה יעבוד)
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 9:08 ,27 יוני 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא הבנת, את הפרופיל של ה HOTAS שאתה מייצר בעזרת התוכנה הייעודית של Saitek שנקרא profiler, את הקובץ הזה אתה לא צריך להעלות לשום מקום, פשוט תשמור אותו ואז כשאתה מחבר את ה HOTAS אתה הולך לאייקון שלו שם ליד השעון ובעזרת לחיצה עם עכבר ימני אתה יכול להעלות כל פרופיל ששמרת לפני כן. האייקון צריך להצבע בירוק כשיש פרופיל טעון.
זהו במסך של BMS אתה רק צריך לדאוג שה HOTAS יופיע בתור ה Controller הראשי, ולהגדיר את הצירים ואת כפתורי ה DX שאתה רוצה תחת Setup/Advanced במסך ה UI של BMS. זהו.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
francoz טיסות סדירות
|
נשלח: 22:35 ,27 יוני 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
עכשיו הבנתי,
שוב תודה רבה |
|
חזור למעלה |
|
|
francoz טיסות סדירות
|
נשלח: 14:39 ,13 יולי 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
נתקלתי בבעיה נוספת,
אני משייך דרך התוכנה TMS DOWN עם "." ( גם ניסיתי CTRL וחץ למטה) לפי מה שיש ב BMS.כאשר אני בפועל בסימולטור ב SETUP זה מזהה את הפעולה אבל בטיסה לא.כאשר אני מגדיר TMS DOWN עם כפור ספציפי ב SETUP זה עובד מצוין. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה?
( אגב מישהו נתקל בבעיה שכאשר הגויסטיק מחובר למחשב בהדלקה ה WINDOWS לא עולה? רק אם אני מחבר אותו אח"כ)
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
francoz טיסות סדירות
|
נשלח: 22:31 ,13 יולי 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
וודאתי שהגדרה תואמת,כמו שציינתי ב SETUP אם אני לוחץ על כפתור בגויסטיק שהגדרתי את פעולת המקש המתארים ,הוא מראה לי שזה מפעיל TNS UP ו TMS DOWN בפועל בטיסה זה לא עובד ( המקשים במקלדת כן מבצעים את מה שצריך)
לא מצליח להבין מה הבעיה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|