נשלח: 11:06 ,21 יוני 2013, ו' כותרת הודעה: מספר שאלות על DCS ויואי בפרט
אוקי אז סוף סוף יש לי את היואי
הכזבה קלה יש בליבי מאחר ויש תחושב שחסרים שם מספר דברים
כגון מדריכי הטסה ולא רק סרטונים כפי שיש ועוד כמה שטויות שמצאתי (זה בטה?)
כאשר אני טס ולוחץ על PRTSCR איכן התמונות נשמרות?
יש לי X52 וחשבתי לקנפג לו את אחד הצירים העגולים (אלו שעל המצערת) שישמשו כמצערת בסימ איך ללא הצלחה
אני יכול לקנפג רק כפתורים ולא צירים
הי.
דבר ראשון שאתה עושה PRTSCR אתה צריך אחרי זה ללכת לצייר או משהו דומה ולעשות הדבק וזה ידביק לך את PRTSCR האחרון שעשיתה.
כדי לכנפג אתה צריך ללכת בקונטרולס ליוהי סימולטור, ללכת לaxis controlls ושם לקנפג צירים.
למצערת של הליקופטר יש שם אחר שאני לא זוכר מה שמו אבל זה לא Thortle.
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS [url="http://jpg.co.il/view/50f1882c746e4.jpg/"][/url]
djmid,
גם אני קניתי אתמול את היוהי וישר אח"כ נכנסתי לTS כדי שמישהו שמבין בדבר יעזור לי (Or)
לכן אני גם מציע לך לבוא לTS , יש הרבה אנשים שיכולים לעזור לך.
בנוגע לPrint screen כל התמונות שאתה מצלם במשחק נשמרות ב:
C:\Users\user\Saved Games\DCS\ScreenShots
את הצירים והכפתורים ניתן לקנפג בתוך הDCS SINGLEPLAYER, אבל בכל זאת אני מציע לעשות את זה עם מישהו שיודע מה לקנפג ועל איזה כפתור.
אור תודע עלהעזרה בקינפוג. אבדוק זאת כשהגיע לבית. תמיר תודה רב על נושא התמונות ז בדיוק מ שחיפשתי. פאלקון השיטה שהבאת כן ישנה מאוד פרימיטיבית. לפי דעת לא קיים היום סימ כולל פאלקון שכאשר לוחצים על prtscr התמונה לא נשמרת ישירות לתקייה ספציפית
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה