נשלח: 15:28 ,12 יוני 2013, ד' כותרת הודעה: מחפש לקנות הגה טיסה
שלום, אני רוצה לשדרג את החווית טיסה בסימולטור ולקנות הגה טיסה בעיקרון אני לא כל כך מבין בזה ומבקש עזרה, מצאתי בKSP שני הגאי טיסה שלפי מה שבדקתי המחיר שלהם דיי טוב אבל לא ממש הבנתי מה ההבדל בינהם חוץ ממספר הכפתורים: http://ksp.co.il/?uin=13525,http://ksp.co.il/?uin=17042 אם למישהו יש הגה טיסה שהוא מוכר והוא במצב טוב אני מעוניין לקנות!
שאלה נוספת יש לי והיא האם אפשר דרך ההגה שאני אקנה לשלוט גם בתזוזת המטוס על הקרקע או שאני צריך לקנות בשביל זה פדלים/להישאר עם המיקלדת?
היוק הראשון הוא יוק די כללי, ולא לפי מטוס מסוים, והיוק השני הוא לפי יוק של ססנה, הוא נראה כמו יוק של ססנה והוא גם לפי המידות במציאות.
דרך היוק אתה יכול לשלוט גם בתזוזת המטוס על הקרקע, אבל כדי לעשות זאת אתה צריך בהגדרות של הסימולטור לסמן את הסעיף: autorudder
אבל הכי כדאי זה להשתמש בפדלים, אבל זה גם יקר.
מקווה שעזרתי
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 23:40 ,12 יוני 2013, ד' כותרת הודעה: Re: מחפש לקנות הגה טיסה
Alonlevi22 כתב:
שאלה נוספת יש לי והיא האם אפשר דרך ההגה שאני אקנה לשלוט גם בתזוזת המטוס על הקרקע או שאני צריך לקנות בשביל זה פדלים/להישאר עם המיקלדת?
למעשה אין הבדל בין שני הגאי הטיסה. חוץ מבמחיר. ההגה שמכונה Cessna Yoke System הוא אותו הגה בדיוק כמו ה-Pro Flight Yoke רק החליפו את ההגה עצמו בכזה שבמקום השעון/סטופר שמו לוגו של ססנה. זה אותו הגה. חבל על הכסף של תוספת המחיר ולא רק זה אלא גם מקבלים פחות פונקציונאליות(אין שעון/סטופר שהוא די שימושי במיוחד בטיסת מכשירים).
תזוזת המטוס על הקרקע ניתנת לשליטה באופן מלא ע"י הגה הטיסה אם מסמנים בהגדרות הריאליזם את ה-Autorudder.
פדלים יתרמו בשני מימדים(כש-Autorudder לא מסומן):
1. תחושת הטסה ריאליסטית יותר במיוחד בפניות באוויר ובהמראה/נחיתה (כשהגדרות ריאליזם במקסימום).
2. מצבי טיסה מתקדמים בתנאי רוח צד-החלקה וכד' ובדו-מנועי במצב של כשל מנוע או בהנמכה תלולה לנחיתה בלא מדפים כמו גם במצב שדורש איבוד אנרגיה לצורך הכנה לנחיתה (איבוד מהירות/גובה). בקיצור במצבי הטסה מתקדמים.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה