Tamirkatz, זה גם מה שקצת דפק את FSX? לא. התוספים הבאמת איכותיים עולים כמה שצריך. כל אחד מהם הוא סימולציה מלאה, שרק עשו לך טובה שהיא מתקשרת עם כל השאר דרך אותה רשת.
כל הקטע הוא שלא חייבים לקנות הכל. כמה מטוסים ברמה כזאת כבר אפשר ללמוד?
Mike_69th, כן אני מסכים איתך שבאמת מטוסים מרמה מסויימת צריכים לעלות כסף וטוב שהם עולים כסף כי זה רק תומך ביוצרים, אבל בDCS לעומת FSX אין מטוסים חינמיים (גם האלה שהם לא ברמה מקסימלית כמו הFC3) וזה באמת יוצר בעיה אצל חלק מהאנשים.
כמובן שנחליט עם הקהילה על איזה מטוס או שניים שנטוס בהם אבל כנראה לא נוכל לקנות את כולם
לאט לאט. DCSW הוא עדיין טרי ורק הוא נמצא בנקודה ה"יציבה" של המוצרים האלה. כלומר לא יהיו עוד שינויים ענקיים בפלטפורמה שימנעו שימוש בפיתוחים ישנים יותר.
ובדיוק עכשיו מתחילים/ממשיכים לפתח גם תוספים חינמיים, כמו שעשו ADA או EAW בגרסאות הקודמות.
לדוגמה יש את האלפאג'ט הזה, עם ההיסטוריה שלו:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=103799
יש גם איזה מסוק שאני לא מצליח למצוא. גם כן מתוכנן להיות חינמי.
יש לך היום את הSU25T ובהמשך אני מאמין שיהיו עוד מטוסים עם רמת מידול נמוכה יחסית. לדעתי המודל שהם צריכים ליישם הוא המודל שהיה בROF ומיושם חלקית היום. אפשר להוריד בחינם את הסימולטור עם מספר הרחבות מצומצם מחד אך אם "בשר" מנגד על מנת להבין האם אתה בעניין ולרכוש מה שמתאים לך. אני מאמין שהם יתיישרו על עצמם בקרוב. כמו כן אני חושב שהעתיד של הסימולטורים הקרביים הולך לשם. הצרה היחידה היא שטסים רק בגיאורגיה
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה