צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Amiram טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 30, 2006 הודעות: 10
|
נשלח: 1:10 ,31 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: מישהו יכול לתת הסבר על תקיפות א"א ו א"ק |
|
|
אני אשמח אם מישהו יוכל לתת פירוט קטן , שיקיף את הענין של תקיפת מטרות נייחות ומטוסים בפאלקון אלייד פורס .
תודה רבה רבה לעוזרים ! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
flash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 18, 2006 הודעות: 245 מיקום: באויר
|
נשלח: 12:14 ,31 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מה זאת אומרת. אתה רוצה שנסביר לך מה איך משתמשים ואיך תוקפים מטרות קרקע ומטוסים? לא הבנתי אותך אחי. |
|
חזור למעלה |
|
|
Amiram טיסות סדירות
|
נשלח: 12:48 ,31 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תראה ..אני משתמש בסימולטור כבר איזה חודש ..אני יודע לטוס טוב , לנחות להמריא , מבין במכאמים ובראדרים מצויין , אבל משום מה , עם תקיפות לא ממש הולך לי , אני לא מבין איך לתקוף מטרה נייחת , כלומר איך אני משחרר את הטיל שיפגע בדוק שמה , תמיד נראה לי שאני משחר טיל א"א כדי לתוף מטרה נייחת .
בקרבות אויר , כאשר יש לי מיג על הזנב , אני לא מצליח להשתחרר , אני שובר 90 כל הזמן , אבל לא מצליח להשתחרר ממנו , עד שאני מקבל סחרחורת מתישר לכמה שניות ומופל ..
מישהו יכול לתת טיפים לקרבות אויר , ולהסביר את לתקוף מטרות נייחות , אני ממש אודה לו ! |
|
חזור למעלה |
|
|
JET_PiLoT טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 14, 2006 הודעות: 946
|
נשלח: 13:06 ,31 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
שמישהו נדבק לך אל הזנב \\ אז אתה צריך לעשות את מה שאמרת את ה 90 מעלות ואז למשוך את הגויסטיק עוד קצת למעלה שתיהיה במהופף 180 מעלות ואז שאתה רואה שהמטוס למטה עובר אותךך כמעט מלמטה אז תמשוך את הגויסטיק עוד למעלה עד שתחזור למצב ההתחלתי עכשיו אתה צריך לדאוג שהמהירות שלך לא תעלה על שלו וכל הזמן להיות עם האף עליו. ואז תירה את הפצצהה וזהו. מקווה שעזרתי לך.
אהה ואתה יכול לעשות גם פניות וסיבובים חדים . |
|
חזור למעלה |
|
|
flash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 18, 2006 הודעות: 245 מיקום: באויר
|
נשלח: 13:40 ,31 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
Amiram, שמע, אתה חייב לקרוא את המדריך שמצורף. אם יש לך בעיה במשהו תקרא על הבעיה במדריך. המדריך מצויין ועונה כמעט על כל השאלות. אם יש לך בעיה בתקיפת מטרות נייחות תקרא על זה בפרק המוסיים שהוא בערך 30-40 עמודים. אתה לא מצפה מאיתנו שנתקצר ונסביר לך משהוא שהו בן 40 עמודים. תקרא, תעבוד על הבעיות. אם יש לך בעיה ספציפית רק אז נוכל לעזור לך. גם אני קורא כמו כולם את המדריך המיגע הזה. יש גם פרק שהוא נקרא basic fighter maneuvers. |
|
חזור למעלה |
|
|
Amiram טיסות סדירות
|
נשלח: 13:44 ,31 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
flash כתב: | Amiram, שמע, אתה חייב לקרוא את המדריך שמצורף. אם יש לך בעיה במשהו תקרא על הבעיה במדריך. המדריך מצויין ועונה כמעט על כל השאלות. אם יש לך בעיה בתקיפת מטרות נייחות תקרא על זה בפרק המוסיים שהוא בערך 30-40 עמודים. אתה לא מצפה מאיתנו שנתקצר ונסביר לך משהוא שהו בן 40 עמודים. תקרא, תעבוד על הבעיות. אם יש לך בעיה ספציפית רק אז נוכל לעזור לך. גם אני קורא כמו כולם את המדריך המיגע הזה. יש גם פרק שהוא נקרא basic fighter maneuvers. |
אתה צודק , כמובן שאני פונה לעזרה אחרי ש"נסיתי" לקורא במדריך הכל כך מעיף הזה .
בכל אופן ..אם יש אפשרות שמישהו יתקצר , אז בכיף . |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 14:54 ,31 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אין הרבה איך לקצר אלא פשוא לקרוא חלקים קטנים ולעבוד על המשימות אימון שבהם הם פשוט אומרים מה לעשות צעד אחרי צעד
ולטוס את אותן משימות שוב ושוב הרבה מאוד פעמים,תנסה להתאכז למשל רק בלימוד המכ"ם ולטוס את משימת האימון של המכ"ם...אחרי שאתה שולט בזה ונכנס לעניינים תעבור למשימות שקשורות לסוג מסויים של חימוש ותחרוש עליו עד שתשלוט ואם גם אז תהייה לך בעייה אז כמובן שיהיה יותר קל לעזור כי כבר ניסית את זה ויכולים לכוון אותך
אבל את המרבית העבודה צריך לעשות לבד
בכל מקרה שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה בסימולטור |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|