צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
שמים12 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 24, 2012 הודעות: 990 מיקום: פריפלייט
|
נשלח: 0:37 ,24 מרץ 2013, א' כותרת הודעה: משחק קרבות אוירים חדש |
|
|
שלום כולם גיליתי שקיים משחק קרבות אוירים חדש חינמי הגרפיקה מדהימה רציתי לדעת אם למישהו יש איתו ניסין המשחק נקרא War Thandr
הנה האתר שלו :
http://warthunder.com/en/ מנהל פורום פלייט סימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
OrSharon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 26, 2013 הודעות: 69 מיקום: Tel Aviv - Israel.
|
נשלח: 10:18 ,24 מרץ 2013, א' כותרת הודעה: |
|
|
כמו שאתה אמרת,
זה נראה הרבה יותר משחק מאשר סימולטור שבאמת מדמה את החיים האמתיים. |
|
חזור למעלה |
|
|
שמים12 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 24, 2012 הודעות: 990 מיקום: פריפלייט
|
נשלח: 19:43 ,24 מרץ 2013, א' כותרת הודעה: |
|
|
OrSharon, כן ולא אני הורדתי את המשחק והגרפיקה באמת מדהימה אך עדין רמת הסימולציה שלו טובה יש קוקפיטים וירטואלים לכל המטוסים המשחק תומך בכל הג'ויסטיקים רק צריך להגדיר אותם במשחק(יש רשימה ארוכה מאוד של הסטיקים שהוא תומך בהם) ובהגדרות יש הגדרה של הראליסטיות של המטוס כולל רמה הכי גבוה שבה יש שליטה על מדפים... ממש כמו סימולטור אמיתי) חוץ מזה החלק המישחקי שלו שהוא גם מהנה זה שמתי שאתה פוגע ה\או מפיל מטוסים או מפוצץ כלי רכב ובונקרים אתה מקבל נקודות שבנקודות אלה אתה יכול לרכוש עוד מטוסים/טייסים וגם שיפורים כמו פצצות נשקים מנועים חדשים אני הורדתי את המשחק בבוקר ולא הפסקתי עד עכשיו זה משחק מדהים אני ממליץ לכם בחום רק לידיעתכם המשחק הוא עדין בגרסת בטא ולכן הוא עדין לא המוצר הסופי אך כמו כל משחק חינמי גם למשחק הזה יש תוספות בכסף כמו משימות ומטוסים חדשים המשחק שוקל 6.5 GB מנהל פורום פלייט סימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
mordi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 15, 2008 הודעות: 732 מיקום: ירושלים
|
נשלח: 19:37 ,28 מרץ 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני משחק בזה כבר כמה זמן, לדעתי משחק טוב מאוד. הגרפיקה מעולה, יש המון מטוסים ולרובם יש תא טייס תלת מימדי, וכמו ששמים12 אמר אפשר להגדיר את רמת הקושי. יש את הארקייד, שאפילו קל יותר לשחק עם העכבר, הם באמת עשו את זה פשוט, ויש מוד ראליסטי יותר שהוא קשה. כבר הטסתי הרבה סימולאטורים, הוא באמת קשה.
משחק שווה, תנסו, הוא בחינם בינתיים. מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION
Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940 |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|