בכיול של p51 יש המון אפשרויות של כיול גלגליליות של הסטיק בכל מיני מצבים כמו trimמים וכדו'. אבל ב
- A-10 מצב כיול ה axis קמצן מאד ונותן מעט מאד אפשרויות לכיול גלגיליות של הסטיק למצבים שונים. האם ניתן להוסיף ב axis של A-10 עוד אפשרויות לכיול כמו ב-p-51 ?יש לי סטיק G940 עם המון גלגיליות שסתם נשארות ריקות ללא כיול. תודה
הכוונה-כשאני פותח ב-control ומסמן את אפשרויות ה-axis ב-A-10 לא ניתן לבצע קיזוז בגלגליות אלה רק בכפתורים, ב p 51 זה מתאפשר. כמו כן גם אופציות נוספות כמו מדפים.
אני מניח שזה בגלל צורת המימוש של זה במטוס.
בP51 זה באמת מערכת גלגלות ומנופים אז אין בעיה לשים את זה על ציר אנלוגי
בA10 המקזז הוא חשמלי, כפתורים על הסטיק ובפאנל ולכן אי אפשר להקצות צירים. אין ערכי ביניים רק "מזיז" ו"לא עושה כלום". מתג המדפים בA10 הוא גם לא ציר רץ, זה מתג עם שלושה מצבים, מעלה, אמצע ומטה.
השיטה במקרים האלה (מדפים לדוגמה) היא לפצל את הציר לשלושה איזורים שונים בעזרת התוכנה של הסטיק (עם סאייטק אין בעיה לעשות את זה, אני בטוח שגם עם לוג'יטק זה קל) ולהקצות פקודות לכל אחד מהאיזורים הללו. כך שבמעבר הציר בין האיזורים, תישלח פקודת מקלדת שמתאימה למצב המדפים הדרוש.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה